Mainos

Unohda Brad ja Angelina! Nämä tähtiparit ovat löytäneet pysyvän rakkauden salaisuuden

Vaikka Brad Pitt ja Angelina Jolie ovatkin eroamassa, niin toivoa Hollywood-parien liittojen suhteen ei tarvitse heittää kokonaan. 

Oltuaan yhdessä 12 vuotta ja hankittuaan kuusi lasta. Angelina Jolie ja Brad Pitt eroavat. Heidät miellettiin Hollywoodin kestävimmäksi tähtipariksi. 

Hollywood-liitoilla harvemmin on se onnellinen loppu, joka nähdään näyttelijöiden tähdittämissä elokuvissa. Monien teorioiden mukaan Hollywood-parit eroavat herkemmin, sillä he viettävät usein pitkiä aikoja erossa kuvausmatkoilla, eivätkä tarvitse rahallista tukea kumppaniltaan.

On kuitenkin olemassa pitkä lista Hollywoodin tähtipareja, jotka ovat pysyneet yhdessä hyvin pitkään.

Nämä parit todistavat, että pysyvä rakkaus on mahdollista – myös Hollywoodissa:

Samuel L Jackson ja LaTanya Richardson

Pari tapasi yliopistossa vuonna 1974 ja avioitui vuonna 1980. Vuonna 2012 LaTanya Richardson vitsaili New York Timesin haastattelussa, että heidän parisuhteensa salaisuus on muistinmenetys. Vaimo jatkoi kertoen, että pariskunta on kasvanut yhä tiiviimmin yhteen vuosien aikana.

Goldie Hawn ja Kurt Russell

Goldie Hawn oli naimisissa kahdesti aiemmin ja tapasi sitten Kurt Russelin vuonna 1983. Heillä on yhteinen tytär, mutta pariskunta ei ole mennyt naimisiin.

–  Meillä on liitto ja perhe. Elämämme on hyvin tasapainoista. Meillä on tietynlaista intohimoa, mitä pala paperia ei tule koskaan muuttamaan, Hawn on kertonut.

 

Jamie Lee Curtis ja Christopher Guest

Jamie Lee Curtis tiesi aviomiehensä olevan häntä varten nähtyään hänen kuvansa lehdestä.

– Annoin numeroni hänen edustajilleen ja onneksi hän soitti.

Pariskunta avioitui vuonna 1984. Curtis on kertonut parin pitkän suhteen salaisuudeksi yhteisen kasvun.

Tom Hanks ja Rita Wilson

Tom Hanks on kertonut aviovaimonsa Rita Wilsonin opettaneen hänelle, mitä rakkaus on.

– Ihmiset väittävät, että avioliitto vaatii paljon työtä. Se ei pidä paikkaansa, jos oikeasti pidät ihmisestä, jonka kanssa olet.

Pari avioitui vuonna 1988.

 

John Travolta ja Kelly Preston

Preston on kertonut katsoneena Travoltan Grease ja Saturday Night Fever –elokuvat ja kertoneen tanssiopettajalleen, että tuo näyttelijä tulisi olemaan hänen aviomiehensä.

He työskentelivät yhdessä vuonna 1989 ja avioituivat vuonna 1991. He ovat selvinneet yhdessä muun muassa heidän poikansa traagisesta kuolemasta vuonna 2009.

Will Smith ja Jada Pinkett-Smith

Jada Pinkett kävi Bel-Airin prinssi –sarjan koekuvauksissa vuonna 1994, jotta olisi päässyt näyttelemään Will Smithin tyttöystävää. Hänestä tulikin lopulta tyttöystävä ja myöhemmin aviovaimo, mutta kyseistä roolia hän ei saanut.

Vuonna 1997 avioitunut pari kertoo pysyneensä yhdessä pariterapian avulla.

– Kun totuus tulee julki ja ihmisten on sanottava mitä he todella ajattelevat, opit tuntemaan heidät läpikotaisin, Will Smith on kertonut.

Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick

Sinkkuelämästä tunnettu Sara Jessica Parker on ollut aviossa miehensä Matthew Broderickin kanssa 19 vuotta. Parker on myöntänyt, että heidän liitossaan on ollut myös vaikeita aikoja.

– Olemme ennen kaikkea ystäviä ja puhumme paljon, Matthew Broderick on kuvaillut heidän liitoaan.

Michael Douglas ja Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones ja Michael Douglas avioituivat vuonna 2000. Zeta Jones on kertonut, että hänen mielestään ihmiset nykypäivänä luovuttavat liian helposti parisuhteissaan.

Pari muutti erilleen hetkeksi vuonna 2010, kun Douglasilla todettiin syöpä ja Zeta Jones kamppaili kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. He palasivat kuitenkin takaisin yhteen.

– Sinun on annettava kaikkesi, eikä luovuttaa kun ensimmäinen ongelma ilmenee, Zeta Jones on sanonut.

– Se vaatii työtä molemmilta. Minusta asioita ei voi korjata, jos toinen on jo toinen jalka ulkona ovesta, Douglas on kertonut. 

Lähde: BBC

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja