Mainos

"Merkittävän summan" sisältävä nimetön lahjakortti löytyi Helsinki-Vantaalta – perhe etsii nyt kortin oikeaa omistajaa

Joulun viettoon pohjoiseen matkanneen perheen reissu sai heti alkutaipaleilla yllätyksellisen käänteen, kun Helsinki-Vantaan turvatarkastuksesta löytyi Stockmannin lahjakortti, jossa oli ladattuna "merkittävä summa" rahaa.

Perhe päätti yrittää etsiä kortin oikeaa omistajaa sosiaalisen median kautta, koska kortin löytänyt 16-vuotias tytär unohti antaa sen turvatarkastuksen henkilökunnalle lähtöhulinoissa.

– Olimme jo lähtöportilla, kun tytär huomasi, että oli unohtanut antaa sen turvatarkastukseen. Lähtöportti oli jo kaukana ja lennon lähtö läheni, joten meillä ei ollut aikaa palauttaa sitä. Saatiin päähänpisto ja ajateltiin etsiä oikeaa omistajaa sosiaalisen median kautta.

Niinpä perheen äiti teki aiheesta päivityksen Facebookiin ja tytär puolestaan Twitteriin.

– Kukaan ei ole vielä ilmoittautunut kortin omistajaksi. Jos hyvä tuuri käy, kortin hukannut henkilö ottaa meihin yhteyttä.

"Puhutaan merkittävästä summasta"

Perheen äiti kertoo, ettei lahjakortissa ollut mitään yksilöintitietoja. Stockmannin asiakaspalvelustakaan ei osattu kertoa kortin omistajaa. Hän aikoo luovuttaa luovuttaa lahjakortin oikealle omistajalle, jos hän tietää ostopäivämäärän ja kortille ladatun summan.

– En paljasta, paljonko siellä on rahaa, mutta puhutaan ihan merkittävästä summasta. Niin iso summa, että se ei ole esimerkiksi mikään 50 euroa.

Perhe on sopinut, että lahjakortin varat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, jos oikeaa omistajaa ei löydy.

– Hyviä lahjoituskohteita löytyy varmasti monia.

Oletko lahjakortin omistaja tai tiedätkö tapauksesta enemmän? Ota yhteyttä: carlos.sunila@mtv.fi!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.