Mainos

Kadotitko lompakkosi Olympiastadionille vuonna 1990? Nyt se löytyi ja omistajaa etsitään – etunimi julkistettiin

Hei sinä noin 40-vuotias, vuonna 1977 syntynyt nainen? Muistatko kadottaneesi sinertävän vihreän lompakkosi Helsingin Olympiastadionille vuonna 1990? Lompakkosi on nyt löytynyt.

Olympiastadionilta twiitattiin iltapäivällä, että purkutöiden yhteydessä stadionilta on löytynyt lompakko, jonka arvioidaan kadonneen 27 vuotta sitten, vuonna 1990.

Seuraavassa twiitissä salapoliisityö oli tuottanut sen verran tulosta, että stadionilta arvioitiin lompakon omistajaksi tuolloin 13-vuotiasta espoolaistyttöä.

Omistajaa tavoitellaan yhä. Kysyimme tapauksesta lisää Stadion-säätiön markkinointijohtaja Marju Pajulta.

– Lompakko löytyi tänään eteläkaarteen katsomon purkutöistä. On mahdollisesti tipahtanut koloon jonkun tapahtuman yhteydessä, Paju kertoo.

Miten on mahdollista, että lompakko on pysynyt piilossa kaikki nämä vuodet?

– Katsomorakenteissa on ollut alla onkaloita, mistä on joskus stadionin aukiolovuosinakin löytynyt erilaisia asioita. Tämä lompakko on ollut ilmeisesti niin syvällä, että ilmestyi vasta nyt, kun rakenteita avattiin, Paju selventää.

Naista tavoitellaan sosiaalisen ja perinteisen median avulla, mutta hänen koko nimeään ei haluta vielä kertoa, vaikka se onkin stadionin työntekijöiden tiedossa.

– Hän on ilmeisesti vaihtanut sukunimeään.

Twitterissä Olympiastadionilta paljastettiin, että etsinnän kohteena on Laaksolahden Latvatiellä asunut Marika.

Tuntomerkkejä lompakossa on kosolti. Kuvassa näkyvien klemmarien sekä vanhan mallisen HKL:n bussikortin lisäksi lompakosta löytyi kirjastokortti, elokuvalippu sekä "iso pino kaverikuvia taustasigneerauksella". Sen lisäksi lompakossa oli ulkomaan kirjeystävien yhteystietoja sekä mahdollisesti tytön vanhempien käyntikortit.

Kuten nykyäänkin, yksi asia teinin lompakosta puuttui.

– Yhtään rahaa ei löytynyt, Paju jatkaa.

Päivitys 22.8.17 klo 21.28: Lompakon omistaja on löytynyt! Lue juttu täältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.