Mainos

Merisalo: Tilanne on 6-1 Tiuran tappioksi

Liikemies Arto Merisalo uskoo puhelinnauhoitustensa joukossa olevan myös sellaisia, joissa käsitellään kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) mahdollisia puolueloikka-aikeita kolme vuotta sitten.

- Luulen kuitenkin, että tällä hetkellä ei ole mitään tarvetta alkaa niitä (nauhoja) kaivamaan esiin, koska tässä on aivan yksiselitteisen selkeä tilanne. Kaikki muut muistavat tämän asian yhtälaisesti, Tiura eri tavalla, Merisalo sanoo.

Merisalon mukaan hän voi kuitenkin palata nauhoihin koska tahansa. Hän sanoi olevansa valmis ottamaan esille myös omat ja Tiuran teletunnistetiedot, joista hänen mukaansa selviää kuka on soitellut kenellekin viime aikoina.

Kysymykseen, pitääkö hän edelleen tiukasti kiinni siitä, että mahdollinen loikkausaie lähti Tiuralta, Merisalo vastasi:

- Onko toimittajalla tarkoitus epäillä puoluesihteeri Jarmo Korhosen, eduskuntaryhmän puheenjohtajan Timo Kallin, puheenjohtaja (Matti)Vanhasen, minun, Helsingin Sanomille ja Ylelle nimettömänä esiintyneen kokoomuksen hallitusneuvottelijan ja myyntipäällikkö Kai Haaviston lausuntoa. Eikö teille kuuden ihmisen lausunto yhtä vastaan riitä. Pidättekö te luotettavampana Tiuraa kuin kuutta muuta henkilöä, hän kysyi.

Marja Tiura ei ole vastannut STT:n yhteydenottoihin. Hänen avustajansa Birgitta Myllymäen mukaan Tiura on perhetilaisuudessa. Tiuran on määrä palata kansanedustajien kevätlomalta normaalisti töihin ensi tiistaina.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajat ovat koolla tiistaina. Kokouksessa odotetaan Tiuran kertovan näkemyksistään syntyneeseen tilanteeseen.

(MTV3 - STT)

Katso Nina Rahkolan juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.