Räikkösen voittosaumat nousussa? Mercedeksellä merkittävä puute Texasissa – "Se on huoleni"

Lewis Hamilton ajoi Austinin F1-kisan aika-ajoissa paalupaikalle, mutta löi Ferrari-kuskit hyvin pienellä marginaalilla. Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff on huolissaan erityisesti autojensa suoranopeuksista.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Ferrari oli kolmessa edellisessä kisassa Mercedeksestä selkeällä takamatkalla, mutta Austinissa ”Maranellon Korskea Orhi” onkin ottanut ison harppauksen. Aika-ajoissa toiseksi sijoittunut Sebastian Vettel hävisi Hamiltonille vain 61:llä ja kolmanneksi sijoittunut Kimi Räikkönen 70:llä tuhannesosalla.  

– Oli niin tasaista kärkikolmikon välillä. Olen tyytyväinen tulokseen, mutta ajatukseni ovat jo kisassa. Meiltä puuttuu suoranopeutta ja Ferraria vastaan puolustaminen tulee olemaan haastavaa. Se on huoleni, totesi Wolff Sky Sportsille.

Wolff painottaa, ettei Mercedes ole kolmen edellisen kisan ylivoimastaan huolimatta lepäillyt laakereillaan.

– Ferraria ei pidä koskaan aliarvioida. Tällä kaudella on koko ajan ollut tasaista ja niin tulee jatkuman kauden loppuun saakka.

Mercedeksen toinen kuski Valtteri Bottas hävisi aika-ajoissa molemmille Ferrareille ja sijoittui neljänneksi. Vettelin lähtöruuturangaistus nostaa Bottaksen kuitenkin kolmanteen ruutuun. Räikkönen säntää matkaan Hamiltonin vierestä, toisesta ruudusta.

Lue myös:

    Uusimmat