Mercedeksen sisällä käytiin läpi tiukkoja keskusteluita: ”Teimme virheitä ja vääriä ratkaisuja”

Haastajien noustessa pieniin vaikeuksiin joutunut Mercedes on käynyt Saksan GP:n jälkeen perusteelliset keskustelut F1-kauden lopun turvaamisesta, kertoo tallipomo Toto Wolff.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes sai kotikisastaan Saksasta vain kaksi MM-pistettä, jotka nekin tulivat Lewis Hamiltonin noustua yhdeksänneksi Alfa Romeon Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin saamien rangaistusten myötä. Valtteri Bottas ajoi ulos palkintopallitaistelussa ja keskeytti.

Mercedeksellä on valmistajien MM-sarjassa jo tavoittamattomalta tuntuva ero Ferrariin ja Red Bulliin, mutta silti kolmeen kisaviikonloppuun mahtuneet Itävallan ja Saksan romahdukset on syytä käytä tarkasti läpi.

Toto Wolffin mukaan F1-tiimi kävi alkuviikosta palavereita heinäkuun tapahtumien pohjalta.

– Meillä oli kivulias sunnuntai Hockenheimissa. Teimme virheitä, vääriä ratkaisuja ja lähdimme Saksasta kahden pisteen kanssa. Rakastamme kuitenkin F1:stä sen tarjoaman haasteen takia, koska ne antavat meille mahdollisuuden parantaa, Wolff kommentoi Mercedeksen tiedotteessa.

– Sunnuntaina olimme yhtä tuskamme kanssa. Maanantaina olimme yhdessä päättäväisinä kääntämässä heikkouksiamme vahvuuksiksi.

– Meillä oli lukuisia erittäin avoimia keskusteluita siitä, mikä meni pieleen ja mitä askeleita meidän täytyy ottaa kehittyäksemme, Wolff jatkaa.

F1-kausi jää tauolle tämän viikon Unkarin GP:n jälkeen. Budapest ei aina ole tukenut Mercedeksen auton vahvuuksia, ja tälläkin kertaa helteinen sää tuo saksalaistiimille lisähaasteita Ferraria ja Red Bullia vastaan.

Kuljettajien MM-sarjassa Red Bullin Max Verstappen on noussut jo 22 pisteen iskuetäisyydelle toisena taulukossa olevasta Valtteri Bottaksesta.

Lue myös:

    Uusimmat