Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mercedeksen muutokset paljastuivat Suzukassa – Valtteri Bottas: ”Pitäisi olla hyvä steppi meille”

3:18
Valtteri Bottas kertoi C Moren haastattelussa muun muassa Mercedeksen taifuunivalmisteluista ja Ferrarin etumatkan kuromisesta.

Mercedes-talli tuo Japanin F1-viikonloppuun pieniä päivityksiä muun muassa auton sivuponttoonien kääntölevyihin, mutta Valtteri Bottas toivoo niiltä isoja vaikutuksissa taistelussa vahvistunutta Ferraria vastaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Japanin GP suorana 11.-13.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 3.55, 2. harjoitukset klo 7.55
La: 3. harjoitukset klo 5.55, aika-ajot klo 8.55, ennakkotunnelmat klo 8.00
Su: Japanin GP klo 8.05, ennakkotunnelmat klo 7.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Torstaina Suzukan radalle tuodusta autosta löytyi aerodynaamisia uudistuksia, joilla parannetaan ilmavirtauksia auton kyljissä vauhdikkaiden mutkien nopeuksien kasvattamiseksi.

– Tarvitaan kyllä niitä päivityksiä. Heillä on ollut tosi kova vauhti, Valtteri Bottas kommentoi Ferrarin etumatkaa C Morelle.

– Toivotaan, että pystytään ottamaan kiinni. He ovat aika selkeästi ainakin aika-ajossa olleet meitä edellä, niin pitäisi olla ainakin teoriassa hyvä steppi meille eteenpäin uuden paketin kanssa.

– Ja nimenomaan mutkanopeuksia vielä lisää. Se on ollut meille vahvuus aikaisemminkin, mutta Ferrari on ottanut vähän meitä siinä kiinni. Toivottavasti saadaan lisää pitoa mutkiin, ja sitä kautta enemmän vauhtia, Bottas puntaroi.

Mercedes ei ole tallipomo Toto Wolffin mukaan tekemässä loppukaudelle isompia uudistuksia, joten tukevassa MM-johdossa katseet on Ferrarin neljän paalupaikan putkesta huolimatta käännetty vahvasti jo ensi vuoteen. Bottaksen mukaan tasonvaihtelut ovat pitkälti italialaistiimin onnistumisten ansiota.

– Ferrari on pystynyt paremmin kehittämään autoa. Okei, olemme menneet eteenpäin, mutta meillä on ollut tosi pieniä steppejä – ei niin isoja kuin olisi pitänyt. He ovat tehneet huimaa kehitystä, ja meidän pitää vain vastata siihen, Bottas sanoo.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja