Menikö Jokereilla överiksi? Torpedo-luotsi kiusankohteena

Torpedon päävalmentaja Peteris Skudra on päässyt Jokereiden organisaation silmätikuksi.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Nizhni Novgorodissa Skudra ja Jokereiden pelaajat kävivät kiivasta sanaharkkaa Torpedon voitettua ottelun jatkoajalla. Skudra muun muassa kutsui Jesse Joensuuta homoksi ja hänen vanhempiaan sisaruksiksi.

Maanantaina Hartwall-areenalla Skudra on ollut erityishuomiossa. Hänet otettiin videotaululle jo varhain avauserässä jokerifanien buuatessa ankarasti. Heti perään kuviin pääsi Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund, joka puolestaan sai raikuvat aplodit.

Tämä ei jäänyt tähän. Toisessa erässä Skudra oli jälleen videokuvissa, ja samalla kauittimista pamahti soimaan Village People yhtyeen kappale YMCA, jolla on maailmanlaajuisesti vahvasti siteet homokulttuuriin.

Lisää löylyä heitti kiukaalle ottelun kuuluttaja, joka käski yleisöä kiinnittämään huomion Skudraan ja antamaan hänelle suosionosoitukset.

Skudran taakse vaihtoaition pleksiin oli liimattu jonkinlainen pilapiirros, ja ohjaaja nappasi pian valmentajan ja piirroksen samoihin kuviin. Skudra tosin karkasi heti kuvien ulkopuolelle huomattuaan tämän skriinillä.

Menikö Jokereiden puolelta jo överiksi?

Lue myös:

    Uusimmat