Mainos

Joulupukin postilla väärä osoite – pariskunta saa vuosittain satoja sydäntäsärkeviä kirjeitä vähävaraisilta lapsilta

Pariskunnan suurisydäminen teko on levinnyt jo maailmallekin.

Joka marraskuu jo kuuden vuoden ajan Jim Glaub ja hänen aviomiehensä Dylan Parker ovat saaneet satoja joulupukille osoitettuja kirjeitä. Kirjeet toimitetaan heidän asuuntoonsa Manhattanille. 

Pariskunnalla ei ole mitään käsitystä siitä, mistä väärinkäsitys johtuu, mutta siitä huolimatta joka ikiseen kirjeeseen vastataan. Jo ensimmäisenä vuonna pariskunta perusteli toimintaa sillä, etteivät he kestäneet ajatusta siitä, että postiin palautettuna kirjeet palautettaisiin ne lähettäneille lapsille.

Suurin osa kirjeistä tulee pariskunnan mukaan vähävaraisilta lapsilta. Sen vuoksi monet lasten joulutoiveista ovat vain välttämättömyyksiä, kuten vaatteita tai ruokaa.

– Saimme yhden toiveen lapselta, joka pyysi sänkyä, koska hän nukkui sohvalla ja jouset satuttivat hänen selkäänsä. Aloin itkeä, Glaub kertoi Us Weeklylle.

"Voitko lähettää jotain veljelleni?"

Eräs poika pyysi kalkkunaa, sillä perhe oli edellisenä jouluna syönyt vain keittoa. Toinen pyysi vilttiä, koska "talvella on hyvin kylmä".

"Voitko lähettää jotain veljelleni? Hän on 15-vuotias. Älä huolehdi minusta tänä vuonna", pyysi eräs epäitsekäs lapsi.

Koska kahden ihmisen aika ei riittänyt vastaamaan kaikkiin kirjeisiin, pariskunta pyysi tuntemattomia apuun perustamalla Facebook-ryhmän Miracle on 22nd Street. Sitä kautta vapaaehtoiset voivat napata itselleen kirjeet, joihin he voivat vastata. Mukaan voi halutessaan laittaa myös lahjoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Facebook-ryhmällä on jo yli 4 000 jäsentä, ja ihmiset ympäri maailmaa ovat tarjoutuneet auttamaan.

Glaub ja Parker muuttivat sittemmin Lontooseen, mutta he ovat pitäneet New Yorkin osoitteensa, eivätkä aio lopettaa työtään joulupukin varamiehinä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.