Ystävänpäiväillallinen sai tarjoilijankin kyyneliin – 4-vuotias järjesti liikuttavan yllätyksen eronneelle äidilleen

Neljävuotias poika oli valmis käyttämään kaikki säästönsä järjestääkseen äidilleen ikimuistoisen ystävänpäiväyllätyksen ja onnistui siinä täysin. 

Poika halusi ilahduttaa vastaeronnutta äitiään järjestämällä hänelle ihanan ystävänpäiväyllätyksen, jonka järjestämiseen hän käytti paljon vaivaa. Poika Max Scofield oli valmis käyttämään jopa kaikki säästönsä piristääkseen äitinsä mieltä tänä vuoden romanttisimpana päivänä. 

Tapahtuman jälkeen äiti Emma julkaisi Facebookissa koskettavan viestin, jossa hän kertoo poikansa ystävänpäiväyllätyksen merkinneen vastaeronneelle naiselle erittäin paljon.

"Ele sai minut itkemään onnesta" 

Facebook-päivityksessä äiti kertoo illan tapahtumista ja poikansa suloisesta teosta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Olen kasvattanut poikani huomaavaiseksi, ystävälliseksi, huolehtivaksi ja arvostamaan pieniä eleitä.

Ruokakaupassa poikani pyysi minua sulkemaan silmäni (joita pidin osittain auki nähdäkseni, mitä oli meneillään). Hän valitsi minulle ystävänpäiväkortin sekä pienen pehmolelunallen lahjapussissa. Silmäni kostuivat, kun jatkoimme ostoksia.

Tänään hän vei minut Pizza Expressiin (tietysti ajoin itse autoa), sillä hän halusi järjestää minulle erikoisaterian. Hän toi mukanaan myös purkillisen kolikoita. Herkullisen kolmen ruokalajin aterian jälkeen menimme maksamaan. Tervehdimme tarjoilijaa, joka kyynelehti katsellessaan meidän erityistä ystävänpäiväillallistamme. Samalla myös omista silmistäni alkoi virrata kyyneleitä. Tarjoilija antoi meille aterian ilmaiseksi lahjana, sillä hän oli niin liikuttunut siitä, mitä neljävuotias poikani oli tehnyt.

Tämä erittäin mukava ele sai minut itkemään onnesta ja syleilemään poikaani puhtaasta ilosta.”

Sadat ihmiset ovat kommentoineet ilahtuneen äidin Facebook-päivitystä. Kommenteissa on kiitelty pikkupojan huomaavaisuutta ja pienen eleen suurta merkitystä. 

Mikä tekee äidin iloiseksi? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lähde: iTV

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja