Menehtynyt asiakas jätti ex-stripparille yli 166 000 euroa, koska heillä oli "elinikäinen ystävyys" – perhe raivostui

6:53

Veronica Beckham tapasi nyt edesmenneen Micky Liun vuonna 2014 vain kuukausia ennen tämän kuolemaa. Beckham, 34, on strippari, jolla oli "elinikäinen ystävyys" rikkaan asiakkaan kanssa.

Yllä olevalta videolta näet, millaista on BDSM-ammattilaisten luona.

Ex-strippari Veronica Beckham peri yli 200 000 dollaria, noin 166 000 euroa, edesmenneeltä ystävältään. Beckham, 34, on strippari, jonka "elinikäinen ystävyys" rikkaan asiakkaan kanssa päättyi vasta miehen kuolemaan, kertoo Independet.

Tapasivat vuonna 2014

Beckham tapasi nyt edesmenneen Micky Liun vuonna 2014 vain kuukausia ennen tämän kuolemaa. Kaksikko kuitenkin ystävystyi Beckhamin mukaan nopeasti.

Liu ilmeisesti tunsi samoin, sillä hän nimesi Beckhamin eläketilinsä ja henkivakuutuksensa rahojen perijäksi.

Veronica Beckham. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Perhe vei jutun oikeuteen

Ymmärrettävästi Liun perhe oli päätöksestä näreissään. Juttua onkin nyt puitu oikeudessa. Liun sisko uskoo, että stripparina Beckham oli "mestari suostuttelemaan ja manipuloimaan miehiä".

Oikeus kuitenkin päätti jutun Beckhamin hyväksi. Liun aiemmat tyttöystävät voisivat halutessaan kuitenkin edelleen haastaa Beckhamin.

Beckhamin mukaan hänen suhteensa Liuhun oli platoninen, eikä kaksikko koskaan harrastanut seksiä. Syytöksiä onnenonkimisesta hän kuvaa valheiksi. Rahoilla Beckham aikoo aloittaa uran muotisuunnittelijana ja stylistinä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja