Melania Trump teki sen taas – ensimmäisen naisen häpeilemättömän jäätävä ilme Ivanka Trumpin kävellessä ohi räjäytti internetin

0:16
Jäätävä ilme! Katso kertakaikkisen hämmentävä kohtaaminen Melanian ja Ivankan välillä yläpuolelta.

Melania Trumpin ilmeet puhuttavat jälleen ympäri maailman.

Torstai-iltana 27. elokuuta Yhdysvaltojen republikaanien puoluekokouksessa presidentti Donald Trump otti virallisesti vastaan uudelleen nimityksen puolueensa presidentinvaaliehdokkaaksi tulevana syksynä käytävissä presidentinvaaleissa. Tilaisuudessa nähtiin presidentti Trumpin lisäksi hänen läheisiä perheenjäseniään, kuten esimerkiksi hänen vaimonsa Melania Trump sekä tyttärensä Ivanka Trump.

Tilaisuudessa suurimman huomion keräsi kuitenkin hetki, joka tallentui kameroihin ja leviää nyt kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Kyseessä oli Melania Trumpin jäätävä ilme sen jälkeen, kun hänen tytärpuolensa Ivanka Trump oli kävellyt hänen ohitseen tilaisuuden lavalla. Kummallisen hetken näet yllä olevasta videosta. 

Lavalla nähtiin Ivanka Trumpin kävelevän Melania Trumpin ohi, joka tervehti tätä leveällä ja lämpimällä hymyllä. Ivanka Trumpin ohitettua ensimmäisen naisen tämän ilme kuitenkin muuttui täysin ja kamerat ikuistivat tämän tympeän ilmeen, jonka merkitystä on arveltu kiivaasti. 

– Nähdäkseni Melania ja Ivanka tulevat toimeen oikein hyvin, eräs kommentoija on pohtinut asiaa Twitterissä sarkastiseen sävyyn. 

Melania Trumpin äkkinäinen ilmeen muutos on kerännyt miljoonia katselukertoja sosiaalisessa mediassa muun muassa Twitterissä ja sitä on jaettu myös eteenpäin runsaasti. Useat ovat pohtineet, ovatko Melania ja Ivanka Trumpin välit niin jäätävät, kuin mitä video antaa olettaa. Kaksikon välillä on huhuttu olevan melko tulista vihanpitoa puolin ja toisin. Ivanka Trumpin äiti on Donald Trumpin ensimmäinen vaimo Ivana Trump.

Lähde: NDTV

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja