Mel B:n oikea silmä sokeutui – syynä ilmeisesti yleinen virus

Spice Girls tekee paluun! 0:45
Suosittu 90-luvun bändi Spice Girls tekee paluun konserttilavoille.

Mel B menetti tilapäisesti näön oikeasta silmästään viime perjantaina.

Spice Girls -bändistä tuttu laulaja Mel Beli Melanie Brown hakeutui viime perjantaina sairaalaan, sillä hän ei yhtäkkiä enää kyennyt näkemään oikealla silmällään. Laulajalla on ollut silmäongelmia myös aiemmin 90-luvulla tehdyn epäonnistuneen silmän laserleikkauksen vuoksi.

Näkö saatiin sairaalassa kuitenkin tippojen avulla palaamaan, ja Mel B pääsi palaamaan Spice Girls -kiertueeseen tähtääviin harjoituksiin.

– Kaikki on nyt hyvin, hän ei ole sokea. Tämä on tapahtunut aiemminkin, sillä hänellä on herpes silmässään, eräs lähde kertoi.

Spice Girls -yhtye koottiin vuonna 1994 lehti-ilmoituksen perusteella ja yhtye toimi ensin nimellä The Touch. Bändi vaihtoi nimensä Spice Girlsiksi vuonna 1996. Räväkkä Geri Halliwell ilmoitti eroavansa yhtyeestä vuonna 1998, jolloin viimeiseksi kaikkien viiden voimin tehdyksi esiintymiseksi jäi maailmankiertueen Helsingissä pidetty konsertti samana vuonna.

Tämän viikon perjantaina Dublinista starttaava Spice World 2019 -kiertue tarjoilee faneilleen viihdettä miltei alkuperäisen kokoonpanon voimin. Vain Posh Spice eli Victoria Beckham ei aio osallistua kiertueelle. Neljän alkuperäisjäsenen – Mel B:n (Scary Spice), Emma Buntonin (Baby Spice), Melanie Chisholmin eli Mel C:n (Sporty Spice) ja Geri Halliwellin (Ginger Spice) – tähdittämän kiertueen päätöskonsertti nähdään 15. kesäkuuta Lontoon Wembley Stadiumilla.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat