Uskomattomassa kunnossa oleva Mel B valmistautuu Spice Girls -kiertueeseen: "Katsokaa noita vatsalihaksia"

Spice Girls tekee paluun! 0:45
Spice Girls palaa keikkalavoille

Mel B treenaa armottomasti Spice Girls -kiertuetta varten. 

1990-luvulla supersuosioon noussut Spice Girls -yhtye palaa pian keikkalavoille. Yhtyeen jäsen Mel B julkaisi hiljattain Instagram-tilillään julkaisun treeneistään, jolla hän valmistautuu tulevaan koitokseen. 

Bumerangi-toiminnolla tehdyillä kahdella videolla artisti poseeraa lihaksiaan sekä treeniään esitellen. Lisäksi julkaisussa on kuva muusikon yhden treenin tuloksista. 

– Kehon ja kestävyyden hoito tehty tältä päivältä, Mel B kirjoittaa päivityksensä yhteydessä. 

Useat Mel B:n seuraajat ovat ihastelleet naisen teräksistä kuntoa. 

– Näyttää hyvältä. 

– Mitä hittoa, katsokaa noita vatsalihaksia. 

– Sinun sixpackisi näyttää paremmalle kuin hänen, eräs seuraaja toteaa viitaten Mel B:n vierellä poseeraavaan mieheen. 

Kesäkuussa alkavan Spice Girls -kiertueen pelättiin hiljattain olevan vaarassa sen jälkeen, kun Mel B paljasti harrastaneensa kerran seksiä yhtyeeseen niin ikään kuuluvan Geri Hornerin kanssa. Paljastuksen epäiltiin suututtaneen Horner, mutta Emma Bunton vakuutti myöhemmin kaiken olevan kunnossa, ja että kiertue toteutuu suunnitellusti.

Bunton antoi vastauksen myös siihen, miksei Mel B osallistunut harjoituksiin. Buntonin mukaan Mel B on kotonaan Los Angelesissa lastensa ja muiden velvollisuuksien vuoksi.

– Käytämme FaceTimea ja hän opettelee samoja asioita. Hän tulee tänne muutaman viikon kuluttua, sitten harjoittelemme kaikki yhdessä, Bunton kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat