Mainos

Meikkileikki kouluun menon kunniaksi

Helmen elokuun muuttuja, Ria Ahlström, vietti muutumisleikin kuvausten kynnyksellä 19-vuotissyntymäpäiviään. Juhlan kunniaksi meikkitaiteilija Riia Koivistoja ja kampaaja Toni Immo loihtivat nuorelle lukiolaiselle upean Back to School – lookin, jossa irroteltiin reilusti väreillä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rian muuttumispäivä alkoi Tonin osaavissa käsissä, ja vanha hiusmalli sai väistyä uuden lookin alta. Syksyllä lukioon palaava Ria vietti viime lukukauden vaihto-oppilaana Jenkeissä. Ria oli leikkauttanut ja värjännyt hiuksiaan myös vaihdon aikana, mutta ne olivat kasvaneet ulos mallistaan ja antoivat näin Tonille enemmän vaihtoehtoja. Toni päättikin napsaista neidon hiuksista pituutta pois ja tummentaa väriä. Uuden hiusmallin voimakkaat linjat, kuten vahva otsatukka ja suora, latvasta rikottu polkka olivat omiaan kehystämään nuoren Rian kaunislinjaisia kasvoja ja mantelinmuotoisia silmiä.

Ria ei käytä arkena kuin silmämeikkiä ja lähinnä perusvärejä, kuten valkoisen, harmaan ja mustan eri sävyjä. Meikkitaiteilija Riia Koivisto ihasteli muuttujan kuulasta ja puhdasta ihoa, jota ei kannattanut lähteä piilottamaan vahvahkon meikkivoiteen alle. Nuorelle iholle sopiikin yleensä paremmin kevyt, sävyttävä värivoide. Kaunis ja virheetön iho antoi meikkitaiteilijalle vapauden kokeilla nuorelle muuttujalle hyvin sopivaa ”meikkileikkiä”. Rian poskipäät saivatkin poskipunan sijasta huulipunaa. Huulipuna taputeltiin kevyesti poskipäille sävyttävän päivävoiteen päälle, jonka jälkeen meikkipohja viimeisteltiin kevyesti puuterilla. Kun meikkituotteet ovat hyvälaatuisia, mikään ei estä niiden monikäyttöisyyttä. Monesti myös ”meikkileikki” antaa kivan yhtenäisyyden meikkiin; kun huulipuna ja poskipuna ovat samasta putkilosta, on ilme yhtenäinen.

Värillä leikittely jatkui luomivärin laitossa. Riia valitsi muuttujan luomiin turkoosin ja persikan eri sävyjä. Nuori voi kokeilla lähes rajattomasti mitä tahansa värisävyjä silmiä kehystämään, sillä luomi on sileä ja rypytön. Rialla on mantelinmuotoiset silmät, joihin sopii myös se, että luomiväriä voi levittää hieman laajemmalle alalle. Pirtsakka väreillä leikittely antoikin silmämeikille mukavasti ytyä tekemättä yleisilmeestä liian vahvaa. Riia rohkaisikin muuttajaa kokeilemaan reilusti värikkäämpiä sävyjä luomilla eikä nuori lukiolainen vastustellut ideaa lopputuloksen nähtyään. Meikkileikki viimeisteltiin kevyellä huulikiillolla ja vaatetukseen sopivalla keltaisella kynsilakalla.

Löydät kaikki Paulan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Kiitos kovasti muuttumisleikistä, joka tuli todella tarpeeseen. Olen juuri ollut vuoden vaihto-opppilaana Yhdysvalloissa, jossa kampaajakäynnit jäivät valehtelematta olemattomaksi. Ja vaikka Suomeen palattuani olisikin ollut aikaa uuden ilmeen hankkimiseen ennen koulun alkua, en vain päässyt yhteisymmärrykseen itseni kanssa siitä minkälaisen lookin haluaisin, joten oli todella mukavaa päästä ammattilaisten käsiin - ja antaa jonkun toisen tehdä valinnan puolestani.

Vaikka lähtökohtaisesti olinkin hieman skeptinen - olen yleensä erittäin tarkka siitä miltä näytän, ja vaati paljon vain heittäytyä jonkun toisen käsiin – oli lopputulos oikeasti parempi kuin uskalsin odottaa. Kiitos!

Muuttumisleikin päivä alkoi ensin maittavalla aamiaisella muuttumisryhmän kanssa, ja pienen tutustumisen jälkeen siirryimme "töihin". Ensimmäisenä oli vuorossa ennen-kuvien otto ja oman naaman kauhistelu (kirkas valo ja isot peilit eivät tässä vaiheessa tuntuneet kovin ystävällisiltä...) Sen jälkeen Toni värjäsi, leikkasi ja muotoili hiukset uuteen uskoon ja kahvitauon jälkeen Riia tuli pelastamaan kasvonikin. Sain Riialta paljon hyviä neuvoja meikkiin, varsinkin pohjustukseen johon en ole aiemmin paljoa panostanut.

Sitten vielä kynnet värikkäiksi ja muuttuminen oli valmis - ja shokeeraava! Näytin ihan eri ihmiseltä kuin tullessani, eivätkä kirkkaat valot ja peilitkään enää ahdistaneet.

Hyvillä mielin lähdin pienelle shoppailukierrokselle, ja suunniteltujen kakkutarvikkeiden lisäksi mukaan tarttui hieman heräteostoksiakin sekä taatusti ainakin korillinen katseita.

Kiitokset vielä mahtavasta aamupäivästä, olitte ihania!

Ria Ahlström

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.