Meikkaaja Mariela Sarkima: Suomalaiset lämpenevät hitaasti trendeille

Meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkima tuntee suomalaisten kauneustottumukset. Sarkiman mukaan suomalaiset ovat hieman epäileväisiä kauneustrendejä kohtaan.

Mariela Sarkima kertoo AVAlle, kuinka suomalaiset suhtautuvat erilaisiin kauneustrendeihin. Täällä uusia trendejä ei omaksuta käden käänteessä.

– Me suomalaiset naiset olemme vähän epäileviä, Sarkima myöntää.

Meikkaaja-kampaaja on huomannut, että suomalaisilla on kuitenkin omat lähteensä, kun etsitään tietoa kunkin kauden trendikkäimmistä kauneusilmiöistä.

– Me seuraamme blogeja todella paljon. Jos joku suomalainen bloggaaja ottaa jonkun meikkitrendin ja kertoo siitä, niin ihmiset kiinnostuvat, Sarkima toteaa.

Viime keväänä Sarkima huomasi kaksisävyisten huulipunien käytön yleistyneen sen jälkeen kun uusi tapa käyttää klassista meikkituotetta pantiin merkille blogeissa.

Huulipunaakin voi käyttää monella tapaa.

– Kun muutama bloggaaja kirjoitti siitä, niin yhtäkkiä kauppakeskuksissa huomasi kaksisävyisiä huulipunia tosi paljon, Sarkima muistelee.

Sarkima uskoo, että viime keväänäkin havaittu ilmiö kertoo siitä, että suomalaiset totuttelevat kauneusrintaman uusiin ideoihin tovin ennen kuin ottavat ne osaksi omia päivittäisiä kauneusrutiinejaan.

– Me olemme hitaasti lämpeneviä, mutta hyvin kiinnostuneita trendeistä, Sarkima hymyilee.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja