Meghanin asu käynnisti someraivon – rikkoiko herttuatar protokollaa?

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51

Herttuatar Meghanista on kasvanut tyyli-ikoni, jonka asukokonaisuuksia tarkkaillaan silmä kovana. Herttuatar sai lokaa niskaansa viikonloppuna asusta, joka nähtiin hänen yllään häissä. 

VIDEO: Meghanin matka näyttelijästä herttuattareksi

Britannian prinssi Harry ja herttuatar Meghan osallistuivat viikonloppuna Harryn hyvän ystävän Charlie van Straubenzeen ja Daisy Jenkinsin häihin.

Mediassa huomio kiinnittyi herttuattaren asukokonaisuuteen ja harmilliseen vilautukseen. Meghanin puseron ylin nappi aukesi ja paljasti pienen alueen hänen alusvaatteistaan.

Moni ihmetteli sosiaalisessa mediassa myös Meghanin asukokonaisuuden tummaa väriä. Herttuattaren asu oli pääasiassa musta, mutta hulmuavan hameen helmassa nähtiin myös valkoista ja vihreää.

– Kuka pukeutuu mustaan saapuessaan häihin, ja jättää vielä napittamatta paitansa niin, että rintaliivit jäävät näkyviin? Narsistista huomionhakuisuutta, eräs Twitter-käyttäjä tylyttää brittilehti Mirrorin mukaan.

– Kuolema ei siis liittynyt kuvioon? kyselee toinen.

– Miksi ihmeessä hän pukeutuu mustaan hääjuhlassa? Tyylitöntä, linjaa eräs kommentoija.

Osa kommentoijista uskoo, että herttuatar vilautti alusvaatteitaan tahallaan.

– Meghan saapuu paikalle tummissa hautajaisvaatteissa ja sen jälkeen vilauttaa tahallaan alusvaatteitaan kameralle? Morsian ja sulhanen näyttivät suloisilta, mutta Meghan varasti show’n, eräs Twitter-käyttäjä kritisoi.

Moni Twitter-käyttäjä kuitenkin huomauttaa, että kukin saa pukeutua häihin miten haluaa. Eräs käyttäjä puolustaa Meghania ja toteaa, että herttuatar tuskin halusi varastaa huomiota morsiamelta ja valitsi siksi mustan asun.

Vahinko ei tarkoita protokollan rikkomista

Etikettiekspertti Myka Meier toteaa People-lehdelle, ettei herttuatar rikkonut kuninkaallista protokollaa, vaikka hänen alusvaatteensa vilahtivat hetkellisesti.

– En usko, että hän teki sitä tahallaan, eikä se siksi ole myöskään epäkunnioittavaa hovia kohtaan, Meier perustelee.

Lue myös:

    Uusimmat