Prinsessa Catherine ja herttuatar Meghan ikuistettiin aikoinaan samanlaisissa mekoissa – muotisuunnittelija huomasi asian ja julkaisi kuvaparin

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Katso videolta, mikä oli Harryn ja Meghanin kohudokumentin kolmen ensimmäisen jakson suurin paljastus:

Prinsessa Catherinen ja herttuatar Meghanin päällä on nähty Diane von Furstenbergin luomukset.

Prinsessa Catherinen ja herttuatar Meghanin tyylejä on vertailtu ja ylistetty siitä asti, kun Meghan alkoi seurustella prinssi Harryn kanssa.

Muotisuunnittelija Diane von Furstenberg huomasi, että molemmat ovat aikoinaan suosineet hänen suunnittelemaansa klassista Zorita-mekkoa.

Furstenberg julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin kaksikosta.

– Olipa kerran kaksi kaunista naista naimisissa kahden mukavan ja komean prinssin kanssa. Toivon heille rauhaa ja rakkautta uudelle vuodelle, muotisuunnittelija kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Meghan pukeutui muotisuunnittelijan tummansiniseen lyhyeen mekkoon julkkistapahtumassa Los Angelesissa vuonna 2012. Tuolloin Meghan oli vielä näyttelijä ja hän tähditti suosittua Pukumiehet-sarjaa.

Kaksi vuotta myöhemmin Catherine pukeutui mustaan pidempään Zorita-mekkoon Lontoossa.

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2020 alussa ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan. He asuvat lastensa Archien, 3, ja Lilibetin, 1, kanssa Kalifornian Montecitossa. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämästä kertova Harry & Meghan -dokumenttisarja on puhuttanut loppuvuodesta. Viidennessä jaksossa Harry ja Meghan kertovat keskustelusta, joka käytiin, kun pariskunta oli eroamassa kuninkaallisista tehtävistään.

– Oli kammottavaa, kun veljeni karjui ja huusi minulle ja isäni sanoi asioita, jotka eivät yksinkertaisesti olleet totta ja isoäitini vain istui hiljaa ja otti kaiken vastaan, Harry avautui dokumentissa.

Meghan sanoo, ettei häntä kutsuttu tapaamiseen ollenkaan, vaikka lopputulos vaikutti häneen suoraan.

– Kuvittele pyöreän pöydän keskustelu tulevaisuudestasi, kun panokset ovat näin korkeat ja sinua ei äitinä, vaimona ja muutenkin osallisena ole kutsuttu, Meghan kertoi näkökantansa.

Lue myös:

    Uusimmat