Meganin ystävät eivät päässeet morsiusneidoiksi – pyysi apua yllättävältä taholta: "He olivat imarreltuja, mutta pitivät ajatusta naurettavana"

Morsian värväsi isoäitinsä morsiusneidoikseen.

Kun Megan Kennedy ja Thomas Cahoon menivät kihloihin, he päättivät, että häistä tulee suuret juhlat. Paikalle kutsuttaisiin perheenjäseniä ja ystäviä. 

Koronaviruspandemia muutti pariskunnan suunnitelmia. Ensin häitä piti siirtää ja lopulta vieraiden määrä typistyi 15 henkilöön. Luonnollisesti morsiusneitojen määrää piti vähentää. Megan oli suunnitellut, että morsiusneitoja olisi monta.

– Tajusin, että mukaan ei mahtuisi 15 vieraan rajoituksen takia edes paras ystäväni, joka on kaasoni. 

Naureskelivat ensin idealle

Megan päätti, että hän ei pyytäisi tehtävään ketään ystävistään rajoituksista johtuen. Sen sijaan hän kysyi kahta isoäitiään, Gilliania ja Marya tehtävään. Gillianilla on ikää 80 ja Marylla 90 vuotta.

Kun Megan ehdotti asiaa heille ensi kerran, isoäidit pitivät hänen sanojensa mukaan pyyntöä ”hieman typeränä”.

– He sanoivat, että olemme liian vanhoja morsiusneidoiksi, Megan kertoi radiolähetyksessä alkuvuodesta.

– He olivat imarreltuja, mutta pitivät ajatusta naurettavana.

Ryhtyivät kuitenkin morsiusneidoiksi

Joka tapauksessa rouvat matkustivat Lontooseen, jossa häät lokakuussa 2020 pidettiin. Tuo oli ensimmäinen kerta maaliskuun jälkeen, kun he olivat päässeet kunnolla näkemään ihmisiä.

Isoäideillä ei ollut yllään samanlaisia mekkoja kuten morsiusneidoilla on yleensä tapana. Kukkakimput heillä oli, ja he kävelivät alttarilla yhdessä.

Meganin mielestä isoäitien ryhtyminen morsiusneidoiksi teki häistä vieläkin erityisemmät.

Huomio hämmensi isoäitejä

Meganista, Thomasista ja isoäideistä otettiin yhteiskuva. Otos sai osakseen runsaasti huomiota sen jälkeen, kun Megan julkaisi sen sosiaalisessa mediassa. Hänen isovanhempansa eivät oikein käsittäneet, miksi kuvasta tuli niin suosittu.

Muun muassa Belfast Telegraph uutisoi alkuvuodesta kypsistä morsiusneidoista.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun sanoin, että kuva heistä on saanut yli 5 000 tykkäystä hääblogissa, he ihmettelevät, keitä nuo tykkääjät oikein ovat.

– He eivät käsitä, miten moni on nähnyt kuvan.

Muun muassa Belfast Telegraph on uutisoinut Meganista ja hänen morsiusneidoistaan. Megan lähetti heille kyseisen lehden, jossa juttu oli printattuna.

– Heidän mielestään koko juttu on aivan hullu, mutta se on piristänyt heitä kovasti.

Megan ja Thomas eivät ole haudanneet suunnitelmiaan suuresta hääjuhlasta. He aikovat järjestää sellaiset loppuvuodesta 2021.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat