Megan Rapinoelta kova paljastus – Donald Trumpilta tullut vastustus auttoi joukkueen MM-kultaan: "Tämä on täysin mielisairasta"

Yhdysvaltojen jalkapallotähti Megan Rapinoe valittiin kesän MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi ja voitti maalipörssin kuudella osumallaan. Rapinoe kertoi Voxin podcastissa, että sanasota maan presidentin Donald Trumpin kanssa oli isossa roolissa maailmanmestaruuteen päättyneessä turnauksessa.

Trump oli twiitannut Rapinoelle kisojen aikana, että hän on suuri joukkueen fani, mutta Rapinoen tulisi voittaa, ennen kuin voi alkaa puhumaan. Jalkapallotähti kertoo nyt, mikä hänen ensireaktionsa oli Trumpin twiittiin.

– Yksi lehdistövastaavistamme lähetti minulle viestin. Silloin ajattelin, että olen tehnyt nyt jotain. En edes seuraa häntä. Menin Twitteriin katsomaan ja ajattelin: Tämä on täysin sairasta. Mitä täällä tapahtuu? Tämä on täysin mielisairasta. Mietimme, että me voitamme. Tämä ei tule vanhenemaan hyvin, Rapinoe sanoi.

Rapinoe uskoo, että Trumpin vastustus auttoi Yhdysvaltojen maajoukkueen MM-kultaan.

– Koin sen sillä tavalla, että se sytytti joukkueen. Kaikki ajattelivat, että olen cool, Rapinoe kertoo.

MM-kisojen jälkeen yhdysvaltalaistähti latasi Trumpille kovaa tekstiä tämän suorittamasta politiikasta.

– Viestisi torjuu ihmisiä. Torjut minut, torjut minun näköiset ihmiset, torjut tummaihoiset ihmiset ja torjut yhdysvaltalaiset, jotka saattaisivat tukea sinua, Rapinoe totesi.

Yhdysvallat voitti jalkapallon MM-kultaa kaatamalla Hollannin loppuottelussa 2-0 lukemin.

Lue myös:

    Uusimmat