Megan Fox vahvistaa hänen ja Machine Gun Kellyn purkaneen kihlauksensa – elävät lähteen mukaan eri asunnoissa

Näyttelijä-malli Megan Foxin ja rap-artisti Machine Gun Kellyn suhteen tilasta on ollut spekulaatioita jo pidempään. Nyt Fox on vahvistanut, että he ovat purkaneet kihlauksensa.

Näyttelijä-malli Megan Fox, 37, ja rap-artisti Machine Gun Kelly, 33, ovat purkaneet jossain kohtaa kihlauksensa. Fox myönsi asian Alex Cooperin Call Her Daddy -podcastissa 20. maaliskuuta.

Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida suhteen nykytilaa sen tarkemmin. 

– Olen oppinut tässä suhteessa ollessani, että se ei ole julkista kulutusta varten. Joten luulen, että tällä hetkellä minulla ei ole kommenttia suhteen tilasta sinänsä, Fox sanoi. 

Fox kuitenkin vahvisti, että hänellä ja rokkarilla tulee olemaan aina vahva side.

– Voin sanoa, että kutsun häntä kaksoissielukseni, ja häneen tulee aina olemaan side, tapahtui mitä tahansa. En voi sanoa, mikä kapasiteetti tulee olemaan, mutta tulen aina olemaan jotenkin yhteydessä häneen. Sen enempää en ole valmis selittämään, Fox jatkoi. 

Lisäksi US Weeklyn mukaan Fox asuu Malibussa, Los Angelesissa, kun taas Kelly asuu edelleen heidän Los Angelesin Encinon kartanossaan, kun he työstävät kivikkoista parisuhdettaan. Sisäpiirilähteen mukaan he antavat toisilleen tilaa, mutta ovat silti yhdessä. 

Pari ilmoitti kihlauksestaan tammikuussa 2022 seurusteltuaan lähes kaksi vuotta. Erohuhut alkoivat jyllätä helmikuussa 2023, kun Fox lopetti MGK:n seuraamisen Instagramissa ja poisti tililtään kaikki kuvat miehen kanssa.

Kaksi kuukautta myöhemmin heidän nähtiin viettävän romanttista lomaa yhdessä Havaijilla. Tammikuussa 2024 heidät nähtiin puolestaan yhdessä Aspenissa ja Super Bowlissa kuukautta myöhemmin. 

Foxilla on kolme yhteistä lasta ex-miehensä Brian Austin Greenin kanssa: Noah, 11, Bodhi, 10 ja Journey, 7. Kellyllä on 14-vuotias tytär aiemmasta suhteestaan.

Lue myös:

    Uusimmat