Mediat: Manchester Unitedin uuden päävalmentajan nimi varmistumassa

Heikkoa kautta pelaava Manchester United on palkkaamassa seuraavaksi päävalmentajakseen Ajax-luotsi Erik ten Hagin, kertovat yhä useammat medialähteet.

BBC kertoo sopimuksen vahvistamisen olevan erittäin lähellä. Kontrahdista odotetaan kolmivuotista sisältäen option lisävuodesta. Unitedin mukaan sopimusta ei ole tehty, mutta BBC:n hollantilaislähteet kertovat sen olevan periaatteen tasolla jo kunnossa.

Arvostettu jalkatoimittaja Fabrizio Romano kertoo seuran valmistelevan sopimuksia ja paperitöitä tällä viikolla, jotta Ten Hagin sopimuksen julkistaminen voisi tapahtua niin niin pian kuin suinkin.

Romano kertoo manageria lähellä oleviin lähteisiinsä nojaten sopimuksen olevan vain ajan kysymys. Jäljellä olevat kysymykset koskevat vielä valmennustiimiä ja sopimusta Ajaxin kanssa.

Erik ten Hagin sopimusta tuskin julkistetaan ennen sunnuntaita, jolloin Ajax pelaa Hollannin cupin loppuottelussa PSV:tä vastaan.

Ten Hagin ryhmä johtaa Hollannin pääsarjaa neljän pisteen erolla ennen PSV:tä ja on näin voittamassa kolmannen maan mestaruuden valmentajan alaisuudessa.

Ten Hagin ohella toinen kandidaatti pestiin oli PSG:tä luotsaava Mauricio Pochettino.

United on ajautunut väliaikaisen valmentajansa Ralf Rangnickin alaisuudessa pelilliseen ja tulokselliseen syöksykierteeseen. Joukkue on voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan vain yhden, ja se on jäämässä ulos tulevan kauden Mestarien liigasta.

Lukuisten seuran tähtipelaajien tulevaisuus on niin ikään kysymysmysmerkki. Ten Hag olisi Manchester Unitedin viides palkkaus päävalmentajaksi Sir Alex Fergusonin eläköidyttyä vuonna 2013.


Lue myös:

    Uusimmat