Pettynyt Chelsea-luotsi hämmästyi erotuomarin käytöksestä päätösvihellyksen jälkeen ja purnasi ratkaisusta: "Päätöksiä ei pitäisi antaa jollekin, joka istuu eristettynä tuolissa"

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel oli pettynyt nähdessään erotuomari Szymon Marciniakin "hymyilemässä ja naureskelemassa" Real Madridin päävalmentajan Carlo Ancelottin kanssa päätösvihellyksen jälkeen. Real Madrid eteni Chelseaa vastaan Mestarien liigan välieriin jatkoajan jälkeen yhteismaalein 5–4.

1–3-tappioasemasta toiseen osaan lähtenyt Chelsea nousi jopa 3–0-johtoon, mutta Luka Modricin häikäisevä ulkosyrjäsyöttö ja Rodrygon viimeistely vei ottelun jatkoajalle. Ratkaisijaksi siellä nousi tuttu nimi, kun Karim Benzema nikkasi Realin jatkoon.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Tuchel ilmaisi pettymyksensä erotuomarin käytöksestä.

– Kun halusin mennä sanomaan kiitos, hän hymyili ja naureskeli vastustajan valmentajan kanssa, Tuchel sanoi.

– Mielestäni se oli erittäin väärä hetki. Päätösvihellys, joukkue oli antanut koko sydämensä 126 minuutin ajan. Kun menet ja näet tuomarin hymyilemässä ja naureskelemassa toisen valmentajan kanssa, ajoitus on huono. Kerroin sen hänelle.

Tuchel oli myös pettynyt, ettei Marciniak tarkistanut itse VAR-monitorilta, kun Chelsea-puolustaja Marcos Alonson yritys hylättiin käsivirheenä toisella puoliajalla. 

– En nähnyt maalia, mutta olen erittäin pettynyt, ettei hän mennyt tarkistamaan tilannetta itse. Tuomarin tulisi pysyä pomona. Päätöksiä ei pitäisi antaa jollekin, joka istuu eristettynä tuolissa.

Saksalainen kuvaili myös joukkueensa jättäneen kaiken kentälle sen yrittäessä kääntää otteluparia.

– Menimme äärirajoille tänään. Olen erittäin ylpeä pelaajistani ja mielestäni ansaitsimme edetä jatkoon, mutta onni ei ollut puolellamme.

– Ei ole mitään kaduttavaa. Nämä ovat niitä tappioita, jotka voi ottaa vastaan urheilijana ylpeydellä. Vaatimustaso Chelseassa on erittäin korkea, ja pelaajat vastasivat siihen tavalla, josta olemme kaikki ylpeitä.

Lue myös:

    Uusimmat