Mediapyöritys sekoitti Idols-Diandran pään

Idols-voittaja Diandra Flores joutui median pyöritykseen sunnuntaina heti tulosten ratkettua. – On tuntunut hauskalta ja jännittävältä. En oikein itsekään tiedä, mitä olen sinne vastaillut, nuori laulaja naurahti.

Idolsin kuudes kausi huipentui sunnuntai-iltana historiallisessa viimeisessä finaalissa, jossa vastakkain asettui kaksi naista. Jännittävä ja upeita esityksiä sisältänyt ilta päättyi Diandra Floresin voittajaksi kruunaamiseen.

Livelähetystä seurasi hektinen lehdistötilaisuus, jossa jokainen media halusi palansa uudesta voittajasta. Kun tilanne lopulta rauhoittui, oli hyväntuulinen Diandra yhä pyörällä päästään.

– Median pyörityksessä olo on tuntunut hauskalta ja jännittävältä. En oikein itsekään tiedä, mitä olen sinne vastaillut, nuori laulaja naurahti.

– Mahtavat ja häkeltyneet fiilikset. Olen niin kiitollinen vieläkin, varmaan koko loppuelämän. Mä olen tosi onnellinen. En tiedä käsitänkö vasta monen viikon tai kuukausien päästä vasta varmasti kunnolla. Tämä Idols on ollut ihan parasta ikinä.

Lue lisää:


sunnuntaina 13. toukokuuta 2012 kello 19.30 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat