Median kova kritiikki ei hetkauta Sebastian Vetteliä – "En ole niin huono kuin he haukkuvat"

Ferrarin Sebastian Vettelin otteet F1-kauden aikana ovat keränneet mediassa niin ylistystä kuin kritiikkiäkin. Viime aikoina kritiikkiä on sadellut huomattavasti enemmän, mutta saksalaiskuskia eivät median kirjoitukset hetkauta.

Uransa viidettä maailmanmestaruutta tällä kaudella jahdannut Vettel ei onnistunut lyömään Mercedeksen Lewis Hamiltonia MM-taistossa tänäkään vuonna. Tällä kaudella Vettelin omat radikaalit ajovirheet tuhosivat saksalaisen mestaruushaaveet. Lukuisat ajovirheet saivat myös median kritisoimaan Vetteliä välillä rajustikin.

– Se kuuluu lajiin, mutta se ei oikeastaan häiritse minua. En juurikaan lue mediaa. Ajatusmaailmani on aina ollut se, että en ole niin hyvä kuin he ylistävät, enkä niin huono kuin he haukkuvat. Se toimii hyvin, Vettel toteaa Motorsport-Total.comin haastattelussa.

Vettel totesi aikaisemmin, ettei hänellä ole vaikeuksia myöntää tekemiään virheitä. Saksalainen myöntääkin, että joskus häneen kohdistuva kritiikki voi olla osuvaa, mutta liika on aina liikaa.

– Jos joku kritisoi sinua, hän voi joskus olla vähän oikeassa, mutta ei aina 100-prosenttisesti. Heillä voi olla totuuden siementä, mutta välillä se on liikaa. Asiaa täytyy katsoa kauempaa, eikä uskoa jokaista sanaa, mitä sinusta kirjoitetaan, Vettel sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat