Media: Toimittajalta hurja kiristys – vaati Real Madridilta 10 miljoonaa euroa, ettei julkaise arkaluonteisia ääninauhoja

Toimittaja José Antonio Abellán vaati Real Madridilta 10 miljoonaa euroa, jottei hän julkaise arkaluontoisia ääninauhoja seuran puheenjohtajan Florentino Pérezin sanomisista, kertoo espanjalainen radioasema Onda Cero. Real Madrid ei tähän kuitenkaan suostunut.

Onda Cero uutisoi, että toimittaja José Antonio Abellán oli tavannut Real Madridin varapuheenjohtajan Eduardo Fernández de Blasin madridilaisessa ravintolassa vuonna 2011 ja pyytänyt 10 miljoonaa euroa. Toimittaja olisi tuolla summalla luopunut ääninauhoista, joilla oli seuran puheenjohtajan Florentino Pérezin arkaluontoisia sanomisia Realin pelaajista ja valmentajista.

Real Madrid ei kiristykseen suostunut. José Antonio Abellán yritti Onda Ceron mukaan sittemmin tarjota ääninauhoja eri medioille, kuten AS, El Mundo ja Vozpópuli, mutta eri viestimet kieltäytyivät nauhojen julkaisusta eettisten periaatteiden myötä tai pelätessään julkaisemisen oikeudellisia seuraamuksia.

El Confidencialille nauhat sen sijaan kävivät julkaistavaksi. Pérez tylyttää tuoreeltaan julkaisuilla nauhoilla muun muassa Real Madridin entistä pelaajaa Cristiano Ronaldoa ja valmentajaa José Mourinhoa ja antaa osansa myös muun muassa seuralegendoille Raúlille ja Iker Casillasille.

Ronaldoa Pérez nimittelee esimerkiksi hulluksi, idiootiksi ja sairaaksi mieheksi. Raúlille ja Casillasia hän kutsui "Real Madridin suurimmiksi huijareiksi".

Saagan viimeisiä käänteitä ei olla vielä nähty. Real Madrid on päättänyt haastaa José Antonio Abellánin ja nauhat julkaisseen El Confidencialin oikeuteen.

Lue myös:

    Uusimmat