Vuodetut ääninauhat paljastavat: Real Madrid -pomo solvasi Cristiano Ronaldoa ja José Mourinhoa rajusti – osansa saivat myös Real-legendat

Cristiano Ronaldo heittää tv-toimittajan mikrofonin lampeen 0:17
Arkistovideo: Cristiano Ronaldo heittää tv-toimittajan mikrofonin lampeen.

Espanjalainen El Confidencial on julkaissut ennenkuulematonta ääninauhaa, jossa Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez tylyttää lokakuussa 2012 rajusti Cristiano Ronaldoa ja José Mourinhoa.

Jalkapallon portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo pelasi ja maailmankuulu valmentaja José Mourinho luotsasi tuohon aikaan Real Madridissa. Pérezin ajatukset kaksikosta eivät olleet julki vuodettujen ääninauhojen perusteella pelkästään lämpimät.

Ronaldoa Pérez haukkui näin:

– Hän on hullu. Tämä jätkä on idiootti, sairas mies. Ajattelette, että tämä jätkä on normaali, mutta hän ei ole. Muuten hän ei tekisi kaikkia asioita, joita hän tekee. Viimeisen hänen tekemänsä järjettömyyden näki koko maailma. Mitä luulette, miksi hän tekee tuollaista typeryyttä? Pérez sanoi.

Pérez nosti tikunnokkaan myös Ronaldon ja Mourinhon agentin Jorge Mendesin. Pérezin mukaan Mendes ei vaadi "epänormaaleilta" Ronaldolta ja Mourinholta mitään.

– Näillä jätkillä on kamala ego. Molemmat ovat hemmoteltuja, valmentaja ja hän (Ronaldo), Pérez latasi.

Pérez höykytti vuodelta 2006 olevalla ääninauhalla puolestaan Real Madrid -legendoja Raúlia ja Iker Casillasia. Hän kutsui kaksikkoa "Real Madridin suurimmiksi huijareiksi".

– Nuo pelaajat ovat hyvin itsekkäitä. Et voi luottaa heihin missään. Jos teet niin, olet tehnyt virheen ja he pettävät sinut, Pérez tykitti.

Lue myös:

    Uusimmat