Me Naiset: NHL-tähti Mikko Koivusta eronnut Helena joutui kuulemaan ikäviä huhuja miehestään, kun oli raskaana: "Sydämeni meni palasiksi"

3:34
Mikko ja Helena Koivu eroavat – Seiskan mukaan syynä NHL-tähden pettäminen

Helena Koivu kertoo Me Naisille, että hakeutui terapiaan ja alkoi käydä jumalanpalveluksissa. 

NHL-jääkiekkoilija Mikko Koivu ja hänen puolisonsa Helena Koivu hakivat avioeroa helmikuun alussa. Tuolloin Helena kommentoi MTV Uutisille voivansa hyvin. Nyt Helena avautuu asiasta laajemmin Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Pari meni naimisiin Turussa kesällä 2014 kahden vuoden seurustelun jälkeen. Perheeseen kuuluu kolme lasta, 7 vuotta täyttävä Sofie-tyttö ja 6-vuotias Kasper-poika. Lisäksi pariskunnalla on lokakuussa 2018 syntynyt Oskar-poika. Perhe on asunut viime vuodet Yhdysvalloissa, kun Mikko on pelannut siellä jääkiekkojoukkue Minnesota Wildsissa. 

Helena kertoo Me Naisille, että on viettänyt kesän lasten kanssa Yhdysvalloissa, Mikko puolestaan Suomessa. 

Silloin, kun Helena odotti perheen kuopusta, joutui hän kuulemaan ikäviä huhuja miehestään. Hän kommentoi haastattelussa, ettei  halua enää palata lehtien palstoillakin käsiteltyihin pettämisasioihin.

– Sydämeni meni palasiksi, hän tyytyy toteamaan haastattelussa. 

Hän kertoo, ettei voinut jäädä lasten takia aloilleen. Helena hakeutui myös terapiaan ja alkoi käydä paikallisen kirkon naisten aamuissa ja sunnuntaisin jumalanpalveluksissa.

– Minua usko on auttanut siinä, etten ole jäänyt katkeruuden tai vihan kierteeseen. Uskon siihen, että asiat menevät niin kuin niiden on tarkoitettu, hän kertoo haastattelussa. 

LÄHDE: ME NAISET


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja