McLarenilta uusi ilmoitus Fernando Alonsosta

McLaren vahvistaa, ettei se aio ajattaa Fernando Alonsoa F1-autossaan enää tällä kaudella.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alonso jätti F1-sarjan kilpakuskina viime vuonna, minkä jälkeen kaksinkertainen maailmanmestari on toiminut McLarenin PR-lähettiläänä ja kehitysroolissa. Alonso ajoi tallin autoa Bahrainin kisan jälkeisissä testeissä.

– Meillä ei ole suunnitelmaa laittaa Fernandoa takaisin Formula 1 -autoon McLarenilla, tallipäällikkö Andreas Seidl sanoi Crash.netin mukaan.

– Olemme todella tyytyväisiä Landoon (Norris) ja Carlosiin (Sainz). He tekevät erinomaista työtä ja he ovat meidän tulevaisuutemme. Se on myös minun fokukseni, Seidl viittasi tallin nykyisiin kisakuskeihin.

"Yhä McLarenin jäsen"

Kilpaa Alonso on ajanut tänä vuonna muun muassa WEC-sarjassa Toyotan riveissä. Hän voitti hiljattain Sébastien Buemin ja Kazuki Nakajiman kanssa toistamiseen Le Mansin 24 tunnin ajon.

McLaren sen sijaan värväsi hiljattain Sergei Sirotkinin varakuljettajakseen. Seidl korosti, että Alonson ei ole kaikkien velvotteidensa myötä mahdollista olla joka kisassa ja toimia varakuskina.

– Hän (Alonso) on yhä McLarenin jäsen, McLarenin lähettiläs, ja on oma keskustelunaiheensa, mitä mahdollisesti tapahtuu tulevaisuudessa muiden ajoprojektien kanssa, Seidl kommentoi.

– Sergei tulee olemaan joka radalla kauden loppuun saakka.

Lue myös:

    Uusimmat