F1-sopimus varmistumassa? Kuskilupaukselle massiivisesti ajoaikaa kauden lopulle

Robert Kubican ajopaikan täyttäjäksi Williamsin F1-tiimissä kaavailtu Nicholas Latifi saa ajaa tallin autolla peräti kolmet perjantaiharjoitukset kauden lopun kisaviikonlopuissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kubican paluukausi formula ykkösiin jää mitä todennäköisimmin yhden kauden mittaiseksi. Puolalainen tiedotti itse väistyvänsä Williamsilta syksyn päätteeksi.

Ykköskorvaajaksi on nostettu Formula 2 -sarjassa ajava Williamsin varakuljettaja Nicholas Latifi. Kanadalaiskuski on auton puikoissa jo Meksikon perjantaiharjoituksissa ja jatkaa testaustaan viikon päästä Texasin Austinissa sekä kaksi viikkoa myöhemmin Brasiliassa.

– Tänä viikonloppuna hän ajaa Robertin autoa ennen kuin ottaa Georgen (Russell) auton Austinissa, kommentoi Williamsin pääkisainsinööri Dave Robson Sky Sportsin mukaan.

– Nicholas on tehnyt äärimmäisen hyvää työtä ajaessaan autoa tällä kaudella, ja odotamme innolla, että saamme toivottaa hänet taas tervetulleeksi ja hankkimaan tuntumaa viimeisimpiin päivityksiin, Robson jatkaa.

Latifi, 24, on voittanut tällä kaudella F2-luokassa neljä kisalähtöä. Hän on osallistunut perjantain F1-harjoituksiin tällä kaudella Kanadassa, Ranskassa ja Belgiassa.

Montrealista kotoisin oleva kuljettaja on upporikkaan kanadalaisen liikemiehen Michael Latifin poika. Hän toimi viime kauteen asti Force Indian varakuljettajana, mutta joutui väistymään tallista toisen kanadalaispohatan pojan, Lance Strollin tultua vahvan tukensa kanssa tiimiin.

Lue myös:

    Uusimmat