Max Verstappenin suusta tuli rumaa tekstiä

Max Verstappen ei aiheuttanut Abu Dhabin aika-ajoissa huomiota hyvällä ajosuorituksellaan, vaan rumalla kielenkäytöllään. Kuudenneksi jäänyttä Verstappenia pänni suuresti ja pettymystään hän purki kirosanoin.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Radioviestissään Verstappen summasi aika-ajosessionsa ”v**un katastrofiksi”

– Se oli luonnollinen reaktio. Menetin autoni hallinnan, ajauduin ulos, joten olin pettynyt, etten voinut ajaa kierrostani loppuun, hän perusteli kielenkäyttöön.

Verstappen kertoi ajamisen olleen turhauttavaa, minkä hän totesi purkautuneen radiokommentissaan.

– Kyse ei ollut vain aika-ajoistamme. Tunsin heti, että auto liukui liikaa, ja sitten kun yrittää ja yrittää, mutta ei toimi ja ajauduin ulos, olin v*****ntunut”.

Verstappenilla oli ennen kaikkea ongelmia renkaidensa kanssa.

– Renkaat olivat aika kuumina. Luulen niiden olleen liiankin lämpimiä jo aiemmin ja sanoin, että ehkä voisin tehdä vähän eri lailla. Menin ulos ja ne olivat vieläkin lämpimämpiä, joten piti hidastaa enemmän ja silloin en voinut lämmittää jarruja, kuten olisin halunnut ykkösmutkassa ja sellaista.

Kuudennesta ruudusta Verstappen uhoaa ampaisevansa liikkeelle kovaa.

– En näe sitä (kuudetta ruutua) negatiivisena, koska heillä on startissa syytä huoleen, että tulen heidän kimppuunsa. Meillä on ainakin kaksi autoa eri renkailla, joten voimme tehdä asioita eri lailla.

Laaksonen sai kelpo startin ja pystyi ensimmäisellä kierroksella muiden kolarointien seurauksena nousemaan kuudenneksi kanssakilpailijoiden kolarisuman avulla. Peräti neljä kuljettajaa joutui keskeyttämään, mutta Laaksonen vältti kolarin täpärästi.


1111 studio ocon verstappen (1)

Lue myös:

    Uusimmat