Max Verstappen marmatti ongelmastaan: ”Pelottavaa, etteivät he itsekään tiedä”

Max Verstappen jäi Meksikon aika-ajoissa toiseksi hävittyään tallikaverilleen Daniel Ricciardolle. Verstappen laittoi tappionsa moottorijarrutukissa esiintyneen ongelman piikkiin.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Meksikon GP viikonloppuna

Sunnuntai: Meksikon GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Tappio Ricciardolle selkeästi pänni Verstappenia. Uran ensimmäinen paalupaikka on yhä saavuttamatta, eikä hänestä tullut F1-historian nuorinta paalumiestä.  

– On todella suuri pettymys, koska olin ollut viikonloppuna nopein tähän saakka. Mutta aika-ajoissa oli samoja ongelmia kuin perjantain toisissa harjoituksissa, Verstappen ilmoitti.

Ongelmiaan Verstappen selvitti seuraavasti:

– Moottorijarrutuksissa takapyörät lukkiutuivat ja pienemmälle vaihtamisessakin oli ongelmia. Tarvittiin säätömuutoksia, joita aika-ajoissa ei haluaisi tehdä, koska auto lukkiutuu, eikä käänny enää kunnolla.


Sunnuntaina nuori hollantilainen voi ottaa vielä vahingon takaisin. Red Bullin vauhdin pitäisi ainakin riittää voittoon.

– Olin yllättynyt, että aika-ajofinaalin ensimmäisellä yritykselläni olin nopein. Huomenna on yhä hyvä mahdollisuus, Verstappen sanoi.

Moottori kuitenkin huolettaa.

– Olen luottavainen. Mahdollisesti moottori toimii paremmin. Mutta pelottava asia on, että he eivät itsekään tiedä miksi ongelmia tulee.

Verstappen tunnetaan rämäpäisyydestään. Antaako Red Bull hänelle luvan ajaa tasapäisesti Ricciardoa vastaan?

– Kyllä. Se olisi järkevää, Verstappen vastasi.


Lue myös:

    Uusimmat