Max Verstappen naureskeli Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin erolle – "Se johtuu hänen parrastaan"

Red Bullinsa neljänteen lähtöruutuun aika-ajoissa ajanut Max Verstappen vitsaili hilpeästi Mercedes-kaksikko Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin välisen eron kustannuksella.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​​​​​​​​

Verstappen jäi paalupaikalle ajaneesta Bottaksesta 0,951 sekuntia. Vaikka Verstappen jäi kauas kärkiajasta, onnistui hollantilaiskuljettaja kuitenkin kiilaamaan itsensä Ferrarin Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin väliin.

– Olen iloinen, että olen neljäntenä erottamassa Ferrareita, mutta yleinen suorituskyky ei ollut tarpeeksi hyvä verrattuna Mercedekseen. Meidän täytyy tehdä kovasti töitä ja yrittää kuroa eroa kiinni, sillä tällä hetkellä se on liian iso, Verstappen toteaa C Moren haastattelussa.

Mercedes on tällä hetkellä selkeästi muita talleja edellä. Verstappen myöntää, että Red Bullilla on rutkasti työsarkaa edessään, jotta ero kärkeen kutistuisi.

– Jos se olisi niin helppoa, olisimme korjanneet asian jo. Tänään Valtteri oli aika paljon Lewisia edellä. Lewisiin verrattuna ero ei ole niin paha, mutta tietysti sitä vertaa itseään aina nopeimpaan kuskiin, Verstappen sanoo.

Lauantainen paalupaikka oli Bottakselle jo kolmas perättäinen. MM-sarjaa johtava suomalainen on aloittanut kautensa todella erinomaisesti. Verstappen intoutui vitsailemaan suomalaiskollegansa huimasta ajovireestä.

– Luulen, että se johtuu hänen parrastaan ja hänen aamiaisestaan, Verstappen vitsailee.

–  Valtterilla oli hyvä talvi ja hän on hyvin itsevarma. Nyt hän tuntee olonsa hyväksi autossa ja se näyttää toimivan, Verstappen jatkaa totisemmin.

Lue myös:

    Uusimmat