Red Bull -pomo paljasti: F1-paalumies Max Verstappen rikkoi autoaan – tätä seurasi mieletön säväytys

Red Bullin Max Verstappen oli suvereenilla tavalla ykkönen F1-kauden avauskisan Bahrainin GP:n aika-ajoissa lauantaina. Verstappen jätti toiseksi ajaneen Mercedeksen Lewis Hamiltonin lähes neljän kymmenyksen päähän. Tästä huolimatta Red Bull varoittelee, että Mercedes voi olla kova pala sunnuntain kisassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappen on hallinnut Bahrainin viikonloppua lähes suvereenilla tavalla. Ennen aika-ajoa hollantilaistähti tykitti nopeimmat kierrosajat jokaisessa harjoitussessiossa.

Verstappen myös aloitti vahvasti lauantain aika-ajon, tehden ensimmäisen osion pohja-ajan.

Toisessa osiossa Verstappen jäi vielä taka-alalle, mutta loppuhuipennuksessa hän oli kirkkain jalokivi.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner paljasti, että Verstappen ehti rikkoa autoaan aika-ajon aikana.

Tämä tapahtui heti ensimmäisessä osiossa.

– Hän ajoi vauhdilla kanttareiden yli. Osuman myötä hänen autostaan lensi osia. Sen jälkeen hän joutui ajamaan vaurioiden kanssa. Sitä voisi ajatella, että ”mitäköhän tästä tulee”. Hän käsitteli tilanteen uskomattoman hienosti. Hän ihan varmasti tunsi iskun, mutta silti hän jatkoi päättäväistä ajoa, Horner kertasi Sky Sportsin mukaan.

Verstappen päihitti kolmannessa osiossa Mercedes-kuljettajat Hamiltonin (+0,388) ja Valtteri Bottaksen (+0,589) selvällä erolla.

Suvereenista esityksestä huolimatta Horner ei laske Mercedestä pois voittotaistelusta.

– Kaikki olivat kirjoittamassa heitä ulos voittotaistelusta parin viimeisen viikon aikana. Ja nyt he ovat aivan kärjessä. He tarjoavat meille valtavan haasteen, mutta toisaalta pääsemme lähtemään parhaalta mahdolliselta paikalta, Horner mietti, viitaten Verstappenin paaluun.

Lue myös:

    Uusimmat