Max Verstappen menetti totaalisesti hermonsa virtuaalitapahtumassa – ex-F1-kuskilta hyvin erilainen ulostulo

F1:n hallitseva maailmanmestari Max Verstappen osallistui vastaikää virtuaaliseen kestävyyskilpailuun, missä kaikki ei mennyt nappiin. Verstappen luovutti kisan, minkä jälkeen alkoi raivokas huuto. Ex-F1-kuski Romain Grosjean jakoi puolestaan täysin toisenlaisia kommentteja tapahtumasta.

Verstappen ja Grosjean osallistuivat Le Mansin virtuaaliseen 24 tunnin kestävyyskisaan, mikä järjestettiin rFactor 2 -simulaatiopelissä.

Kaikki ei mennyt aivan niin kuin piti. Osallistujat joutuivat painimaan jatkuvien yhteysongelmien keskellä. Tämä riitti muun muassa F1:n hallitsevalle maailmanmestarille Max Verstappenille, joka raivostui toden teolla.

– Tämä on kolmas kerta neljästä, kun lennän pihalle kesken kisan. Tämä on myös viimeinen kerta, kun osallistun näihin kisoihin. Koska mitä järkeä tässä on? Olemme valmistautuneet tähän viiden kuukauden ajan ja sitten he toimivat näin. Mikä vitsi. Ei tätä voi edes kutsua tapahtumaksi. Ihan täyttä pelleilyä!

– Toivon todella, että järjestäjät miettivät tarkkaan sitä, millä alustalla he järjestävät tämän, koska nykyinen järjestely ei toimi. Aion poistaa koko pelin. Toivottavasti kaikki muutkin tekevät niin, Verstappen ärähti.

Kaikki eivät allekirjoittaneet Verstappenin näkemyksiä. Entinen F1-kuski Romain Grosjean jakoi sen sijaan kiitoksia järjestäjien suuntaan.

– Minulla oli hauskaa Le Mansin virtuaalikisassa. On upeaa nähdä yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista simulaatioalustalla. Kyllä, joitakin yksityiskohtia voi parantaa, mutta eikö sama koske kaikkea muutakin? Grosjean heitti.

Ranskalaisen kommentti nousi nopeasti tikunnokkaan – erityisesti Verstappenin vihaisen palautteen myötä. Grosejan päätti vastata kritiikkiin vertailemalla yhteysongelmia kisoissa nähtäviin moottoririkkoihin.

Nykyisistä F1-kuskeista muun muassa McLarenin Lando Norris on kunnostautunut aktiivisena e-urheilun ystävänä. Useat muutkin F1-kuljettajat osallistuivat virtuaalitapahtumiin vuoden 2020 alkuvaiheilla, kun F1-sarja oli pysähdyksissä koronapandemian puhkeamisen takia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja