Max Verstappen vetäytyi yllättäen F1:n uutuustapahtumasta – syy: ei halua hävitä

F1-sarja on viritellyt oheistoimintaa poikkeuksellisten aikojen keskelle. Koronaviruksen takia säpissä oleva sarja järjesti virtuaalikisan, jossa mukana oli myös sarjan virallisia kuskeja. Yksi odotettu nimi puuttui kuitenkin joukosta.

Avaustapahtuma järjestettiin sunnuntaina. Mukana olivat McLarenin Lando Norris ja Williamsin Nicholas Latifi. Heidän lisäksi virtuaalikisaan osallistui joukko ex-F1-kuskeja ja julkisuuden hahmoja.

Video sunnuntain kisan kaaottisista avaushetkistä näkyy jutun yläreunasta.

Ennakkomainonnan perusteella F1-tähden Max Verstappenin piti olla mukana kisaamassa. Verstappen on tullut tutuksi suurena virtuaaliautoilun ystävänä.

Verstappen vetäytyi kuitenkin yllättäen tapahtumasta.

Hollantilaiskuski selitteli Ziggo Sportille ratkaisuaan.

– En aio osallistua niihin, Verstappen totesi, viitaten F1:n virtuaalikisoihin.

– Syy on se, että en ole pelannut sitä peliä paljoakaan (F1 2019). Menee useita päiviä, että oppii ymmärtämään pelin kunnolla.

Verstappenin mukaan päätöksen takana oli ja on kaksi isoa syytä. Toinen on se, että hän osallistuu jo nyt muihin virtuaaliliigoihin. Toinen tekijä löytyy asennepuolelta.

– Ajan aina voitosta, enkä halua olla joukon hännillä. Siksi en aja ollenkaan, Verstappen ilmoitti.

LUE MYÖS:

Verstappen näytteli kuitenkin roolia avauskisan yhteydessä, sillä hän jakoi varsin omanlaatuisia ohjeita tapahtumaan osallistuneelle McLaren-kuski Norrisille.

– Älä jarruta avausmutkaan. Kilkkaa kaikki ulos, aja yksi kierros pakittaen ja täräytä täysillä varikkomuuriin, Verstappen ohjeisti Norrisia.

Lue myös:

    Uusimmat