Nyt kävi Max Verstappenille ohraisesti johtoasemassa – maailmanmestarin kuppi täysin nurin: "Vitsi ja pelleshow"

Kaksinkertaisen F1-maailmanmestarin Max Verstappenin kuppi on mennyt nurin. Tällä kertaa ei kuitenkaan tapahtumista oikealla radalla, vaan virtuaalisella sellaisella.

Verstappen pelasi nimittäin viikonloppuna virtuaalisessa Le Mans -kilpailussa, jossa oli mukana sekä tosimaailman kuljettajatähtiä että elektronisen urheilun ajajia. Valitettavasti useat yhteysongelmat häiritsivät pelaamista.

Verstappen oli jo ennestään puhunut, miten tärkeä kilpailu oli hänelle, ja pelaaminen pitkään kulkikin. Alankomaalainen johti kisaa Team Redlinen riveissä, kunnes yhteysongelmat alkoivat jyllätä, hänen näyttönsä pimeni ja hänet poistettiin pelistä.

Yhteyden palauttamisen aikana Verstappen oli pudonnut 17. sijalle ja menettänyt puolitoista kierrosta. Ongelmat jatkuivat myöhemminkin kilpailussa, ja Team Redline päätti vetäytyä kilpailusta.

Verstappen ei ottanut tapausta kevyesti, vaan kehotti Twitch-katsojiaan poistamaan pelin käytöstään.

– He eivät pysty hallitsemaan edes omaa peliään. Tämä on jo kolmas kerta, kun minut potikitaan ulos kilpailusta. Tämä on myös viimeinen kerta, kun koskaan osallistun, koska mitä järkeä tässä on? Verstappen latasi.

– Valmistaudut viisi kuukautta yrittääksesi voittaa tämän mestaruuden, olet johdossa ja yrität voittaa tämän kilpailun, johon olet valmistautunut kaksi kuukautta, ja he hoitavat sen näin, hän jatkoi ja huomautti, että yhteysongelmat olivat vieneet muitakin pois linjoilta.

Vertstappen kutsui tapausta häpeälliseksi suhteessa kaikkeen tiimin tekemään työhön. Hän toivoi järjestäjien miettivän, millä alustalla pelaaminen jatkossa järjestettäisiin.

– Uskon, että minulla on suuremmat mahdollisuudet voittaa, jos menen Vegasiin ja kasinolle.

– Rehellisesti sanottuna tämä on vitsi. Et voi kutsua tätä kilpailuksi. Tämä on pelleshow, Verstappen puhisi.

Verstappen on reagoinut uransa varrella kuumaverisesti myös useisiin tapahtumiin F1-kilparadoilla. Hän on voittanut kaksi perättäistä maailmanmestaruutta Red Bullin ohjaimissa.

Lähde: Sportbible

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja