Max Verstappen hermostui jatkuvista uteluista – "Printtaan joka ikiselle toimittajalle kuvat!"

Red Bullin Max Vertappen on kyllästynyt ottamaan kysymyksiä vastaan, jotka kohdistuvat energiajuomayhtiön sponsoroiman tallin suoravauhtiin. Aihe nousi jälleen tapetille Steiermarkin GP:n aika-ajojen jälkeen. Verstappenin hermot eivät enää kestäneet uusimpia uteluita.

Red Bull on säväyttänyt nopeudellaan jo useissa kisoissa. Aihe nousi tapetille erityisesti Ranskan GP:ssä, jossa Red Bull repi suorilla eroa sen pahimpaan vastustajaansa Mercedekseen nähden.

Tästä seurasi kysymystulva.

Mistä vauhtiero tulee? Onko kyse moottoreista? Vai mistä?

Sama meno on jatkunut tänä viikonloppuna Itävallassa. Red Bull säväytti jälleen suorilla, jättäen Mercedeksen ihmettelemään.

Ja kysymykset toistuivat.

Verstappenin harmiksi.

– Printtaan jokaikiselle toimittajalle kuvat meidän takasiipiemme eroista, Verstappen murahti.

– Olen saanut näitä kysymyksiä jo kaksi vai kolme viikkoa putkeen. Kyllä, olemme todella nopeita suorilla, mutta katsokaa meidän takasiipiämme. Ne eivät ole samanlaisia, mitä ne olivat muilla radoilla.

– Kyllä, Honda on tehnyt hienoa työtä moottoreiden kanssa, mutta niihin on tehty enemmänkin vain luotettavuuteen liittyviä parannuksia. Moottoreissa ei ole yhtään sen enempää hevosvoimia kuin aiemmin.

– Joten laitan tulostimen laulamaan ja printtaan kuvia! Verstappen uhosi.

Verstappen lähtee sunnuntain kisaan paalupaikalta. Hänen viereltään eturivistä starttaa Mercedeksen Lewis Hamilton, joka oli lauantain aika-ajossa kolmas. Väliin hivuttautunut Valtteri Bottas tipahtaa toiselta sijalta viidenneksi lähtöruuturangaistuksen takia.

Lue myös:

    Uusimmat