Max Verstappen haluaa konkarikuskin takaisin formula ykkösiin: "Hieno mies"

Red Bullin alankomaalaistähti Max Verstappen haluaa Nico Hülkenbergin takaisin formula ykkösiin. Saksalaiskuski jätti F1-sarjan viime kauden päätteeksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

32-vuotiaalla Hülkenbergillä on vyöllään mittava F1-kokemus: hän on ajanut sarjassa vuosina 2010 ja 2012–19. Jatkoa ei kuitenkaan viime Renault-sesongin jälkeen enää tullut.

– Nico kuuluu yhä varikolle. Meillä on täällä paljon kuskeja, jotka ovat minusta häntä hitaampia. Hän on hieno mies, Verstappen ylisti Saksan Skyn haastattelussa.

Hülkenberg on parhaimmillaan sijoittunut kolme kertaa neljänneksi. Vuonna 2010 hän ajoi Williamsilla paalupaikan Brasiliassa.

Hülkenberg on linjannut tavoitteekseen paluun formula ykkösiin ensi vuodeksi, vaikkakin on myöntänyt sen olevan vaikeaa. F1-sarjaan palaa kyllä ensi vuonna Renault'lla kokenut kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso, mutta monia paikkoja ei ole enää auki.

Hülkenberg nähdään ensi kuussa tositoimissa ensimmäistä kertaa sitten viime kauden. Hän ajaa Lamborghini Huracán GT3 Evoa Nürburgringillä ADAC GT Masters -sarjassa 15.–16. elokuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat