Max Verstappen nostaa esille Kiinan GP:n erikoisuuden: ”Tarjoaa mielenkiintoa kisaan”

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen odottaa tulevana viikonloppuna ajettavan Kiinan F1-osakilpailun tarjoavan kuljettajille runsaasti tilaisuuksia tehdä ohituksia.

Verstappen aloitti kauden vahvasti kisan kolmannella sijalla Australiassa, mutta Bahrainissa hollantilaiskuski jäi täpärästi palkintopallin ulkopuolelle. Shanghain radalle Red Bull -kuski suuntaa positiivisin odotuksin.

– Kiinan kisa on aina hyvä paikka ajaa kilpaa, koska rata tarjoaa paljon tilaisuuksia ohituksille, joten odotan jo innokkaasti toivon mukaan jännittävää kilpailua, Verstappen kertoi.

– Radan ensimmäinen sektori on todella mukava, koska siellä voi valita oikeaan pitkään mutkaan paljon erilaisia ajolinjoja. Kisaan se tarjoaa mielenkiintoa, koska siellä voi yrittää pysytellä poissa likaisen ilman edestä, Verstappen jatkoi.

Verstappenin tallitoverille Pierre Gaslylle Kiinan viikonloppu on suurempi kysymysmerkki.

– Viime vuosi oli ensimmäinen kisani Kiinassa, enkä tunne paikkaa kovinkaan hyvin, mutta odotan paluuta innolla. Shanghai on todella erityislaatuinen rata pitkän takasuoransa ja alkuosan teknisen luonteensa vuoksi, Gasly sanoi.

– Meidän täytyy vain kehittyä kisa kisalta. Toivottavasti kykenemme löytämään lisää suorituskykyä taistellaksemme vieläkin paremmista pisteistä. Red Bull otti ensimmäisen voittonsa Kiinassa, jonka lisäksi kisa on formulasarjan tuhannes osakilpailu, joten viikonloppu on erityislaatuinen, Gasly lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat