Sotshi ei lukeudu Ricciardon suosikkiratoihin – "Kuin ajaisi kaasu pohjassa parkkipaikalla"

Red Bull -tallin kuljettaja Daniel Ricciardo ei usko itävaltalaistallin olevan vahvimmillaan viikon kuluttua Sotshin radalla ajettavassa Venäjän F1-osakilpailussa.

Pääkuvan videolla Singaporen GP:n kärkikolmikon kommentit kisasta.

Singaporen viikonloppu oli Red Bullille onnistunut Max Verstappenin tuotua autonsa kisan ruutulipulle kakkossijalla. Kuudenneksi sijoittuneelle Ricciardolle kisa oli vaikeampi, eikä aussikuski odota Sotshin tuovan asiaan merkittävää muutosta.

– En ole siltä radalta kerännyt mitenkään ällistyttäviä tuloksia. Se ei sovellu vahvuuksiimme, mutta nyt puhutaan kilvanajosta, joten mitä tahansa voi tapahtua, Ricciardo pyöritteli.

– Rata on erittäin tasainen ja avoin. Jollain tapaa se tuntuu siltä, kuin ajaisi kaasu pohjassa parkkipaikalla, aussikuski lisäsi.

Ricciardo ei kuitenkaan halua tyrmätä täysin Sotshin rataa. Australialaisen mielestä ajettavuus Sotshissa on parantunut ensimmäisten kisojen jälkeen.

– Kierros on yllättävän hauska. Pitkää suoraa lukuun ottamatta radalla tapahtuu paljon. Profiili pistää sinut myös ajattelemaan. Edellisvuosista radan asfaltti on myös parantunut.

– Aluksi pinta oli todella liukas, mutta kumia on sittemmin kertynyt radalle ja pito parantunut. Se on tehnyt siitä nautittavamman ajaa. Pidän siitä nyt varmasti enemmän kuin alussa, Ricciardo jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat