Max Verstappen ei kuoppaa vielä mestaruushaaveitaan: “Kaikki on yhä mahdollista”

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen toivoo itävaltalaistallin olevan formulakauden puoliväliin tultaessa mukana taistelemassa osakilpailuvoitoista kaikilla kisakalenterin radoilla.

Verstappenin kausi käynnistyi lupaavasti Australiassa kisan kolmannella sijalla, mutta Bahrainissa ja Kiinassa hollantilaiskuski jäi täpärästi palkintosijojen ulkopuolelle.

Red Bull siirtyi täksi kaudeksi Hondan voimanlähteisiin. Verstappen myöntää, että talli tarvitsee vielä hieman lisää moottoritehoa taistellakseen tasaveroisesti kisavoitoista Mercedeksen ja Ferrarin kanssa.

– Meidän täytyy saada vielä lisää hevosvoimia, mutta olemme jo hieman lähempänä. Myös autoa täytyy parantaa, jotta pystymme kunnolla kilpailemaan. Katsotaan nyt, Verstappen puntaroi motorsport.comin haastattelussa.

– Toivottavasti meidän ei enää kauden puolivälin koittaessa tarvitse sanoa, että voimme taistella vain sellaisilla radoilla, joilla ei ole suoria. Menetämme edelleen aikaa suorilla, se on fakta. Tämä on totta verrattuna etenkin Ferrariin. He ovat tehneet kotiläksynsä. Meidän täytyy vain varmistaa, että pääsemme lähemmäs heitä niin auton kuin moottorinkin osalta, Verstappen jatkoi.

Kolmen ajetun kisan jälkeen Verstappen on mestaruustaistelun kolmannella sijalla. Hollantilainen kertoo olevansa kauden starttiinsa tyytyväinen

– En usko kenenkään odottaneen, että voisimme taistella heti voitoista – sellainen ei mielestäni ollut realistista. Uuden moottorikumppanin kanssa siihen kuluu hieman aikaa.

– Tähän asti olen ollut tyytyväinen Hondaan. Moottori on todella luotettava. Tehoa voisi aina olla enemmän, mutta tiesimme sen. He tekevät asian kanssa todella kovasti töitä. Emme voi valittaa, Verstappen lisäsi.

Hallitseva mestaritalli Mercedes aloitti kauden vahvasti kolmen tuplavoiton kera. Omalta osaltaan Verstappen ei kuitenkaan halua mestaruustaistelua vielä kuopata.

– Kausi on vasta aluillaan ja olemme kolmantena mestaruustaistelussa. Meidän täytyy varmistaa, että saamme autoon ja moottoriin toimivia päivityksiä. Sen jälkeen kaikki on yhä mahdollista, Verstappen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat