Renault-kuski manaa tallin heikkoa luotettavuutta: “Maksaa meille tuloksia, kokemusta ja pisteitä”

Formula ykkösissä kilpailevan Renault-tallin kuljettaja Nico Hülkenberg patistaa talliaan korjaamaan voimanlähteensä luotettavuusongelmat mahdollisimman pikaisesti.

Hülkenbergin kisa Kiinassa päättyi ennen aikojaan ranskalaisvalmistajan voimanlähteen jarruenergiaa kierrättävän MGU-K-yksikön pettämiseen. Kaksi viikkoa aiemmin Bahrainissa saksalaiskuskin kisa tyssäsi samaan vikaan.

– Tämä ei ole hyvä uutinen. Meidän täytyy selättää tämä ongelma, koska se maksaa meille tuloksia, kokemusta ja pisteitä. Meillä on sillä saralla vielä kotiläksyjä tehtävänä. Ongelmat täytyy korjata mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, Hülkenberg painotti motorsport.comin mukaan.

Hülkenberg kertoo yrittäneensä ratkaista moottoriongelmaansa kilpailun aikana yhdessä kisainsinöörinsä kanssa, mutta erilaiset säädöt eivät auttaneet tilanteeseen.

– Se tapahtui pari kierrosta ennen kuin pysähdyin, mutta emme kyenneet korjaamaan vikaa. Siksi talli pyysi minua pysähtymään radan sivuun. Ikävä kyllä tilanne näyttäisi olevan kiinni jälleen MGU-K-yksiköstä. Siellä meidän täytyy tehdä vielä lisää töitä, Hülkenberg sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat