"Max vastaa narsistin määritelmää" – Verstappenilta vastaus Nico Rosbergin kommentteihin

Red Bull -tallin formulatähti Max Verstappen ei hätkähtänyt F1-maailmanmestari Nico Rosbergin tuoreista kommenteista. 

Uransa kaudella 2016 voittamaansa maailmanmestaruuteen päättänyt Rosberg arvioi Verstappenia hiljattain Beyond Victory -podcastissaan. Rosbergin mielestä Red Bull -kuski, joka on aiheuttanut oman osansa kohuja viime vuosina, "vastaa narsistin määritelmää sanakirjassa".

Rosberg kuitenkin huomautti, että tämä ominaisuus voi kääntyä lahjakkaan kuskin kohdalla myös eduksi. Ja lahjakas 21-vuotias Verstappen eittämättä on. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55,
2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Hollantilainen vastasi Rosbergin kommentteihin Bahrainin GP:n alla. 

– Mielestäni itseluottamus on erittäin tärkeä juttu, sillä F1 on kova maailma, jossa moni tekee töitä sinua vastaan, Verstappen kommentoi motorsport-total.comin mukaan

 

Rosbergin podcastissa mukana ollut Mercedeksen tallipomo Toto Wolff huomauttaa, että Verstappenin elämässä saattaa olla tekijöitä, joita ulkopuolinen ei huomaa. Hän nostaa esiin muun muassa Maxin isän Jos Verstappenin, joka ei entisenä kilpakuskina varmastikaan pidättele palautteessaan pojalleen. 

Max Verstappen vahvistaa tämän. 

– Tämä tuli minulle tutuksi hyvin aikaisessa vaiheessa. Isäni tietää millainen maailma tämä on, joten sain valmiudet tähän jo nuorena. 

– Olen itsevarma, ja ilman sitä ei voi menestyä formula ykkösissä, Verstappen summaa. 

Verstappen sijoittui kauden avanneessa Australian GP:ssä kolmanneksi, ja ohitti kisan aikana muun muassa Ferrarin Sebastian Vettelin komealla liikkeellä (video alla). 


Lue myös:

    Uusimmat