Lewis Hamiltonilla motiivi ottaa Max Verstappen Mercedekselle – ”Näen juttuja siitä, että meillä on erilaiset autot”

Viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton ei kavahda nuoren Max Verstappenin tarjoamaan haastetta, jos kaksikko laitettaisiin kamppailemaan F1:ssä samalla autolla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

21-vuotias Verstappen on tänä kesänä kuskimarkkinoilla kuuma nimi, vaikka hänellä on edelleen sopimus ensi kaudesta nykyisen tallinsa Red Bullin kanssa. Hollantilainen on tiettävästi Mercedeksen harkinnassa tulevaisuutta ajatellen ja torstaina liikkui myös hurjia huhuja vaihtokaupasta Ferrarille.

Hamilton on korostanut tyytyväisyyttään nykyiseen tallikaveriinsa Valtteri Bottakseen, muttei panisi pahakseen ajaa myöskään nousevan Verstappenin rinnalla.

– Minulla ei rehellisesti sanottuna ole mitään ongelmaa sen kanssa. Kuten olen sanonut aikaisemmin, pidän Valtterin kanssa työskentelystä, Hamilton kommentoi torstaina Unkarissa ESPN:n mukaan.

– En tiedä, miten dynamiikka (Verstappenin kanssa) toimisi tiimissä, mutten sano, ettei se voisi toimia. Näen positiivista ja mahdollista negatiivistakin, mutta niitä on tietysti aina kaikkien kanssa, kenen parissa päädyt työskentelemään, hän pyörittelee.

Hamiltonin mukaan samaan talliin pääseminen voisi jopa olla hyvä paikka todistaa omatkin taitonsa.

– Jollain tavalla se sopisi minulle, koska näen juttuja siitä, että meillä on erilaiset autot ja se on ainoa syy (miksi hän ei voi voittaa), Hamilton virnistää.

– Se antaisi minulle mahdollisuuden näyttää, että siitä ei ole kyse.

Lue myös:

    Uusimmat