Max, 20, elää taaperona – kutsuu 31-vuotiasta miesystäväänsä isukiksi

6:53

Max, 20, elää osan elämästään viisivuotiaan taaperon roolissa. Hänen kumppaninsa käyttää nimeä "isi". 

Video kertoo, miltä näyttää BDSM-ammattilaisen työtilassa.

Peter Panin sanoin: en halua koskaan kasvaa aikuiseksi, Max kertoo Barcroft TV:n dokumentissa.

Max, 20, elää elämäänsä taaperon roolissa.

– Olen 20, mutten oikeasti, koska olen viisivuotias, hän kuvailee.

Kyseessä on BDSM:n alaosasto DDLG, joka tulee sanoista Daddy Dom, Little Girl. Ideana on, että vanhempi mies, "isä", dominoi "pientä tyttöä".

Kutsuu miesystävää "isukikseen"

Maxin kumppani Johnny on 31-vuotias. Alussa Max näytti Johnnylle DDLG-videoita ja kertoi esimerkiksi juovansa nokkamukista. Pari keskusteli asiasta, ja Johnnykin on mukana roolileikissä.

Johnnya Max kutsuu "isukikseen". Parin mukaan kyse ei ole seksuaalisesta leikistä, vaikka Maxin pitääkin totella sääntöjä.

– Yhteisössämme monet tekevät tätä seksuaalisesti, mutta en ole yksi näistä ihmisistä, Max sanoo.

"Olemme hyvin rakastuneita"

Maxin mukaan he huolehtivat toisistaan, ja se vahvistaa heidän suhdettaan. Max ei jatkuvasti käyttäydy kuin viisivuotias.

– Olen pieni suuren osan ajasta, varsinkin, jos olemme kotona. Kun vain rentoudumme ja olen hänen kanssaan. Olen pieni, kun haluan, ja kun se sopii. Jos olemme julkisella paikalla, en huuda satunnaisesti "isi", koska se vaatisi muita ihmisiä osallistumaan tähän ilman, että heiltä on kysytty suostumusta, Max kuvaa.

Max ja Johnny kertovat elämästään Youtubessa:


– Minä ja "isini" olemme hyvin rakastuneita. Teemme tätä, jotta side välillämme vahvistuu, Max kuvaa.

Hän uskoo, että tulee aina säilyttämään lapsenomaisen intonsa tutkia maailmaa.

– Olen aikuinen. Olen 20-vuotias. Maksan laskuja ja täytän veroilmoituksen. Tämä ei sekoita sitä, enkä usko, että niin käy koskaan.

Sai suhteensa vuoksi jopa tappouhkauksia

Barcroft-sivuston dokumentin vuoksi Max sai paljon hyvää palautetta, mutta myös kritiikkiä. Max itse pitää dokumentista ja kehuu sen sisältöä YouTube-videollaan. Hän osasi odottaa huonoakin palautetta, mutta kritiikin rajuus yllätti.

– En ollut valmis siihen, miten nopeasti video saavuttaisi kotikaupunkini. Kolmessa tunnissa kaikki kotikaupungissani olivat nähneet sen. Ja kaikilla oli sanottavaa siitä.

Max ja Johnny kertovat YouTubessa elämästään:


Max sai myös YouTubessa ikäviä kommentteja, mutta ne eivät satuttaneet yhtä paljon.

– Ihmiset tietävät, missä asut, missä kotisi on, missä käyt. Se, että he kirjoittavat tappouhkauksia, häiriköivät, sanovat kammottavia asioita tietäen, että voivat nähdä sinut kaupassa ensi viikolla, se on erilaista.

Maxin mukaan hän muun muassa menetti sekä ystäviä että sukulaisia dokumentin vuoksi, häntä kutsuttiin mielisairaaksi ja Johnnyn toivottiin päätyvän seksuaalirikollisten listalle.

– Vaikka olen häkeltynyt ja monet vihaavat minua, haluavat satuttaa minua ja ajattelevat, että olen mielisairas, tai monet ovat eri mieltä kanssani, ei tarkoita, etten (jatkossa) olisi oma itseni. Olen onnellinen suhteessani.

Lähde: Barcroft TV, Youtube

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja