Matkustaja valitti istumapaikastaan – lentoemännältä hillitön veto

Japanilaiselta lennolta levinnyt kuva on muodostunut viraaliksi sosiaalisessa mediassa. Ihmiset kutsuvat lentoemännän toimintaa nerokkaaksi, uutisoi muun muassa Mirror.

Lentohenkilökunta joutuu kokemaan välillä karmivaa käytöstä törkyisestä puhumisesta örveltämiseen lentojen aikana. Eräällä japanilaisella lennolla lentoemäntä joutui jälleen ikävän tilanteen eteen, kun matkustaja vaati saada vaihtaa paikkaa.

Tokiolaisen Sora News 24 -sivuston mukaan tuntematon mies oli joutunut istumaan lentokoneessa paikalle, jossa ei ollut ikkunaa, vaikka näin piti olla.

Aiheesta uutisoineiden sivustojen mukaan kaupallisilla lennoilla voi joskus käydä niin, ettei ikkunaa ole, vaikka siitä olisikin erikseen maksanut ylimääräistä.

Miltä lentokoneiden sisustus näyttää tulevaisuudessa? Löytyykö ikkunoita? Katso aiheesta video alta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50

Mies vaati lentohenkilökuntaa siirtämään hänet toiselle paikalle, mutta lentoemännällä ei ollut siihen mahdollisuutta. Hän keksikin toisenlaisen ratkaisun, jota sosiaalisen median kommentoijat ovat kutsuneet nerokkaaksi.

Piirrustus ikkunasta

Lentoemäntä lähti miehen luota ja palasi mukanaan piirros ikkunasta, josta näkyi merinäköala sekä pilviä. Piirroksen lentoemäntä liimasi teipillä tyhjälle seinälle matkustajan viereen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tapauksesta on tullut viraali, kun samalla lennolla matkustanut nimimerkki @kooo_TmS_ jakoi kuvat ikkunapiirrustuksesta Twitteriin. Twiitti on kerännyt tähän mennessä jo yli 15 000 tykkäystä ja 7 900 jakoa.

Sora News 24:n mukaan japanilaiset kommentoijat ovat arvostaneet kaunista teosta ja lentoemännän huvittavaa tekoa.

– Kuinka onnellinen hänen täytyy olla saadessaan lahjaksi noin uniikin näkymän, eräs kommentoi.

– Lentoemännältä mahtavaa ajattelua, toinen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja