Stuertin kuulutus sai matkustajat repeilemään naurusta – videolla miljoonia katselukertoja

Amerikkalaisen lentoyhtiön stuertti viihdytti matkustajia komiikkaa täynnä olevalla esityksellään.

Amerikkalaisen halpalentoyhtiö Frontier Airlinesin stuertti, Daniel Sandberg, sai matkustajat repeilemään naurusta turvaesittelyn aikana.

Matkustaja Cindy Kuhn kuvasi turvaesittelyn lennolla Orlandosta Colorado Springsiin ja julkaisi videon Facebookissa.

Videota on katsottu jo yli 17 miljoonaa kertaa. Sillä on 141 000 tykkäystä ja sitä on jaettu jo 330 000 kertaa.

"Tämä tyyppi oli hulvattomin stuertti, jonka olen koskaan nähnyt koneessa", Cindy kirjoitti videon yhteyteen.

Cindy kertoi alkaneensa kuvata, kun stuertti oli aloittanut turvaesittelyn esittelemällä lentoemännät vaimona ja rakastajattarenaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vain te, jotka maksoitte ylimääräiset 49,99 dollaria, saatte happea"

– Jos päätät poistua lentokoneesta, sinua ei päästetä enää takaisin, eivätkä laskuvarjot kuulu hintaan, Daniel muistutti kuulutuksessaan.

– Täällä Frontier Airlinesilla pysyttelemme mieluusti viimeisimpien muotitrendien tasalla. Siinä tapauksessa, että lennosta tuleekin risteily, ottakaa oma pikkuruiset, keltaiset, pilkulliset bikininne penkkienne alta... Miinus se pikkuruisuus, ettekä saa pilkkujakaan, stuertti kuulutti lentoemäntien esitellessä pelastusliivejä.

Hätätilanteeseen miehellä on muitakin neuvoja.

– Varmista, että asetat ensin oman happinaamarisi ennen kuin autat suosikkilastasi, toista matkustajaa tai aviomiestäsi, joka kiljuu taatusti lujempaa kuin sinä. Ja ollaanpa rehellisiä, vain te, jotka maksoitte ylimääräiset 49,99 dollaria, saatte happea, Daniel vitsailee.

Toisella lennolla lentohenkilökunnan ripeä toiminta pelasti hengitysvaikeuksista kärsineen koiran. Artikkeli jatkuu videon alla.

0:47

Tupakoijillekin löytyy tilaa

Myös tupakoijille miehellä oli sanansa sanottavana. Hän muistutti, ettei koneessa saa tupakoida, mutta nikotiinia halajaville oli kuitenkin eräs ratkaisu.

– Jos todella tunnet tarvetta nopeille henkosille, voimme laittaa sinut istumaan tupakointialueellemme, joka sijaitsee siivillä.

Miehen mukaan tupakointialueella voi katsella elokuvia Bye, Bye, Birdie ja Tuulen viemää.

"Älkää tehkö mitään hullua"

Matkustajien toivotaan kuunnelleen saamaansa turvaohjeistusta.

– Teidän täytyy muistaa vain tämä: seuratkaa ohjeitani, älkää tehkö mitään hullua, niin ketään ei satu, Daniel toteaa pahaenteisesti.

– Niille, jotka eivät antaneet meille täyttä huomiotaan, toivotan onnea, mies vielä huomauttaa kuulutuksen lopuksi ansaiten raikuvat aplodit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja