Matildan, 16, tuunaama mopokaunotar kääntää katseita – kertoo selvän vastauksen, kumpi on parempi: "Manki" vai "PV"?

16-vuotias Matilda tuunaa mopoja - mikä harrastuksessa kiehtoo? 3:30
Kettunen on säännöllinen näky Turun mopomiiteissä, mutta mitä näissä nuorten kokoontumisajoissa oikein tehdään? Entä miltä Kettusen itse tuunaama mopo oikeastaan näyttääkään? Katso koko Matilda Kettusen haastattelu yllä olevalta videolta.

16-vuotias Matilda Kettunen liikkuu menopelillä, joka kääntää varmasti katseita. Hänen itse tuunaamansa Suzuki PV erottuu kirkkaan pinkissä värissään parkkipaikan muista mopoista.  

Moni muistaa nuoruudestaan väännön, joka koskee kahta tiettyä mopomerkkiä: kumpi on parempi, Honda Monkey vai Suzuki PV? 

Jos 16-vuotiaalta Matilda Kettuselta tiedustellaan asiaa, niin vastaus on selvä. 

– Minun mielestäni PV on kauniimman näköinen, koska siinä on neliskanttinen tuo lamppu ja tankki tuollainen pitkänmallinen eikä sellainen pyöreämpi, hän sanoo MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa. 

Kettuselle mopoinnostus on tullut verenperintönä: hän on pyörinyt koko ikänsä erilaisissa moottoriurheiluharrastuksissa perheensä mukana.

– Crossia on harrastettu ja mönkijällä olen itse ajanut aina. Sitten kun täytin sen verran, että ymmärsin näistä kaikista, niin tiesin heti että tuollaisen minäkin haluan, PV on saatava. 

Tuunaamalla saa juuri omannäköisensä mopon

Yksi osa harrastusta on kaivaa työkalut ja maalipurkit esiinja tuunata moposta katseita kääntävä menopeli. Juuri näin Kettunen on tehnyt omalle mopolleen: pieni Suzuki loistaa kirkkaan pinkissä värissä ja erottuu massasta jo kaukaa. 

– Ajattelin, että täytyy olla sellainen, että erottuu sitten parkkipaikalta, että löytyy varmasti se oma mopo. Ei ole kauheasti tullut vaaleanpunaisia vastaan, niin ajattelin, että se voisi olla kiva. 

Kettunen on muun muassa tehnyt mopoonsa kustomoidun, verhoillun penkin ja verhoillut tankoon kiinni pinkin pehmusteen. 

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Kettunen on säännöllinen näky Turun mopomiiteissä, mutta mitä näissä nuorten kokoontumisajoissa oikein tehdään? Entä miltä Kettusen itse tuunaama mopo oikeastaan näyttääkään? Katso koko Matilda Kettusen haastattelu artikkelin yllä olevalta videolta. 

Moottoripyörämessuilla tuunataan mopoja ja käydään läpi sähköpyöräilyn trendit 9:29
Viiden jälkeen -ohjelma vieraili Messukeskuksen Moottoripyörämessuilla. Mitkä ovat sähköpyöräilyn trendit nyt?

 

Lue myös:

    Uusimmat