Masked Singer USAn kuvauksissa kohu – maskin takaa paljastunut henkilö sai kaksi tuomaria poistumaan kesken kuvausten

Masked Singer USAn kuvauksissa nähtiin poliittinen kannanotto.

Yhdysvaltojen Masked Singer -ohjelmassa nähtiin hämmentävä hetki, kun maskin takaa paljastui aikaisemman presidentti Donald Trumpin pitkäaikainen neuvonantaja Rudy Giuliani

Giuliani tunnetaan värikkäistä ja perättömistä lausahduksistaan. Hän on väittänyt esimerkiksi vuoden 2020 presidentinvaalien tulleen varastetuksi Donald Trumpilta.

Giualinin osallistuminen ohjelmaan herätti räväkän reaktion, kun tuomarit koomikko Ken Jeong ja laulaja Robin Thickepoistuivat paikalta välittömästi mielenosoituksellisesti Giulianin paljastuttua. Kaksikko palasi kuitenkin lopulta takaisin tuomaripenkeilleen. Niin ikää tuomarit Jenny McCarthy ja Nicole Scherzinger jäivät koko tilanteen ajaksi paikoilleen.

Masked Singer tunnetaan massiivista yllätyksistään, kun julkkiskilpailijat poistavat maskinsa putoamisen jälkeen. Giulianin paljastuksesta aiheutunut reaktio on yksi ohjelman historian räväkkäimmistä. Vastaava kohu nähtiin vuonna 2020, kun tuolloin niin ikää maskin takaa paljastui republikaanipoliitikko Sarah Palin.

Lähde: Deadline



Lue myös:

    Uusimmat